Δυάρι δεύτερος όροφος, Κέντρο, Καλαμαριά

Καλαμαριά
  • € 250.000
  • 3
  • 92
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Διαθέσιμο προς πώληση, εξαιρετικό ολοκαίνουριο διαμέρισμα 2ου ορόφου, σε οικοδομή κατασκευής 2007 επί της οδού Παναγιώτη Χαραλαμπίδη, στην περιοχή Νέα Κρήνη-Άγιος Ιωάννης, Καλαμριά, Θεσσαλονίκη. Το διαμέρισμα, συνολικής μεικτής επιφάνειας 92 τ.μ., και καθαρής επιφάνειας 66 τμ περίπου, αποτελείται από δύο (2) υπνοδωμάτια, πολύ μεγάλο και ενιαίο χώρο σαλόνι - κουζίνα και ένα μπάνιο. Το διαμέρισμα δεν έχει κατοικηθεί ποτέ έως τώρα.

Το ακίνητο είναι διαμπερές και πολύ φωτεινό, με πρόσοψη επί της οδού Παν. Χαραλαμπίδη αλλά και στον μπροστά αύλιο χώρο της οικοδομής, και διαθέτει εξαιρετική ανοιχτωσιά αλλά και υπέροχη θέα μέχρι τη θάλασσα. Υπάρχει άνετο και ευρύχωρο περιμετρικό μπαλκόνι που καλύπτει σχεδόν όλο το ακίνητο, ενώ τα κουφώματα του είναι αλουμινίου διπλής υάλωσης. Υπάρχει εγκατεστημένο το δίκτυο ώστε να τοποθετηθεί αυτόνομο σύστημα θέρμανσης με φυσικό αέριο, με ολοκαίνουρια τοποθετημένα σώματα ενώ ο νέος ιδιοκτήτης θα πρέπει απλώς να εγκαταστήσει τη μονάδα του φυσικού αερίου. Τα δάπεδα του διαμερίσματος αποτελούνται από πλακάκι σε όλους τους χώρους, ενώ υπάρχει μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα πλησίον της εισόδου του διαμερίσματος, καθώς και πατάρι εντός του μπάνιου. Η πολυκατοικία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ διαθέτει πολύ μεγάλο ασανσέρ και σύστημα CCTV στην είσοδο της οικοδομής στο οποίο όλοι οι ένοικοι/ιδιοκτήτες δύναται να έχουν πρόσβαση.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια εξαιρετικά ήσυχη και άμεσα προσβάσιμη περιοχή ανάμεσα στους οικισμούς Αγίου Ιωάννη και Νέας Κρήνης, με πολλούς χώρους πρασίνου και σε πολύ κοντινή απόσταση από το Πολυλειτουργικό Πάρκο και το Άλσος Νέας κρήνης, και εξυπηρετείται πλήρως από το Σύστημα Αστικών Συγκοινωνιών αλλά και μελλοντικά από το Μετρό Θεσσαλονίκης που αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία εντός του 2024, καθώς η στάση Μετρό "Νέα Κρήνη" βρίσκονται σε απόσταση 350 μ. από το διαμέρισμα.

Το ακίνητο βρίσκεται επί της οδού Παναγιώτη Χαραλαμπίδη, σε άμεση γειτνίαση με τις οδούς Κανάρη και Ανδρέα Παπανδρέου, όπου συναντώνται πληθώρα υπηρεσιών και καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, σούπερ μάρκετ και μίνι μάρκετ, καταστήματα λιανικής πώλησης, σχολικές και αθλητικές εγκαταστάσεις, τράπεζες κ.α.. Η απόσταση του διαμερίσματος από το παραλιακό μέτωπο υπολογίζεται σε περίπου 1 Χλμ.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6306495 - 11/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
92 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή