Εμπορικός χώρος προς Ενοικίαση

Παλαιό Φάληρο
€ 3.000/μήνα
217 m²
2 μπάνια
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 902503 - Παλαιό Φάληρο Κέντρο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένο κατάστημα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 217 τ.μ. . Αποτελείται από και 2 WC. Είναι κατασκευασμένο το 1998 με ενεργειακή κλάση Ε και ανακαινίστηκε το 2020. Διαθέτει πατώματα Laminate, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , τέντες, διπλά τζάμια, προαύλιο, εσωτερική σκάλα, ψευδοροφή, δομημένη καλωδίωση, ρολά ασφαλείας, ράμπα εκφόρτωσης, πρόσοψη 8 μέτρα απόσταση από θάλασσα 300 μέτρα απόσταση από πόλη 20 μέτρα - Τιμή: 3.000 €
Κατάστημα με μεγάλη πρόσοψη στο κέντρο του Π.Φαλήρου συνολικού μεγέθους 217 τμ. Από αυτά το ισόγειο είναι μεγέθους 108 τμ, το πατάρι 44 τμ, και το υπόγειο 65 τμ. Ολόκληρο το κατάστημα είναι πλήρως ανακαινισμένο πρόσφατα, με άριστης ποιότητας υλικά, όχι μόνον στους εμφανείς χώρους του αλλά και στο υπόγειο. Ηλεκτρικές καλωδιώσεις και εγκαταστάσεις πολύ δυνατές, καθώς και οι υδραυλικές του εγκαταστάσεις καινούργιες. 2 WC super luxury, τέντες και ρολά ασφαλείας με ηλεκτρικό μηχανισμό. Είναι φωτεινότατο διότι είναι  διαμπερές, με τζαμαρίες και στην πίσω πλευρά του .Το κατάστημα μπορεί εκτός από εμπορική χρήση  να στεγάσει και επιχείρηση Υγειονομικού , η ήπιου υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η μεγάλη πρόσοψη, με το προαύλιο του, το location του και η άριστη κατάσταση του είναι στοιχεία τα οποία δύσκολα μπορούν να συνυπάρξουν σε ένα κατάστημα, και δίνουν ένα θετικότατο αποτέλεσμα στην έναρξη της επιχείρησης.
Η τοποθεσία του που είναι εντελώς στο κέντρο του, Φαλήρου . Σε απόσταση 3 λεπτών φτάνει κάποιος σε όλες τις στάσεις λεωφορείων, τραμ , που κατευθύνονται προς και από ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ. 
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
902503
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
217 m²
δωμάτια
2 μπάνια
βιτρίνες
8 m γραμμικά
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 3.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή