Τριάρι άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Άνω Φιλοθέη, Φιλοθέη

Φιλοθέη
  • € 1.200.000
  • 4
  • 200
  • 3
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Το εξαιρετικό αυτό οροφοδιαμέρισμα βρίσκεται στο 2ο όροφο μιας καλοδιατηρημένης τριώροφης πολυκατοικίας, κοντά στην Αγία Φιλοθέη. Είναι φωτεινό και συνδυάζει την καλή τοποθεσία με ανοιχτή θέα σε πράσινο και προς το λόφο. Η πολύ καλή διαρρύθμισή του περιλαμβάνει χώλ, wc επισκεπτών, μεγάλο χώρο υποδοχής με τζάκι, χώρο τραπεζαρίας και ανεξάρτητη κουζίνα με βοηθητικό δωμάτιο. Υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι master με en suite λουτρό, ενώ ένα δεύτερο λουτρό εξυπηρετεί τα παιδικά δωμάτια. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, μαρμάρινα και δρύινα δάπεδα και περιμετρικές, άνετες βεράντες. Το ακίνητο προσφέρεται με πόρτα ασφαλείας, τέντες, εξωτερική αποθήκη και κλειστή θέση στάθμευσης. Πρόκειται για μια οικιστική επιλογή ιδανική για οικογένεια και όχι μόνο.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η Φιλοθέη είναι ένα καταπράσινο προάστιο στα βόρεια της Αθήνας, πολυ κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο, μόλις 20 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Ένα από τα παραδοσιακά προάστια της Αθήνας, η Φιλοθέη φιλοξενεί ιστορικά τις παλιές οικογένειες των Αθηναίων, πολιτικούς, επιχειρηματίες αλλα και πολλούς αλλοδαπους κατοίκους της Αθήνας και διπλωμάτες. Πρόκειται για μια ήσυχη και ασφαλή αστική περιοχή, με μερικά από τα πιο γνωστά διεθνή σχολεία της Ελλάδας, κοντά σε αγορα και αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως το Φιλοθέη Tennis Club.
Προσβασιμότητα: Η Λεωφόρος Κηφισίας βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στην Κηφισιά και το κέντρο της Αθήνας, ενώ η Αττική Οδός απέχει λιγότερο από 5χλμ. Οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι επίσης εύκολα προσβάσιμες ενω το Διεθνές αεροδρόμιο είναι σε αποσταση 29 χλμ., μεσω Αττικής Οδού.
Επενδυτική Δυναμική: Η περιοχη της Φιλοθεης, λογω του μοναδικου χαρακτηρα της ως κηπουπολη αλλα και,της μικρης αποστασης απο το κεντρο της πολης αποτελεί διαχρονικα κορυφαια επιλογή για επενδύσεις σε ακίνητα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UCUM - 11/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή