Τριάρι τρίτος όροφος, Καρέας, Βύρωνας

Βύρωνας
  • € 360.000
  • 4
  • 108
  • 2
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή

Πωλείται, διαμέρισμα 108τμ σε προνομιακή τοποθεσία στον Καρέα. Βρίσκεται στους πρόποδες του Υμηττού και προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στο λεκανοπέδιο, παρέχει ιδιωτικότητα και άμεση πρόσβαση σε κεντρικά σημεία της περιοχής και σε κομβικό αυτοκινητόδρομο. Ιδανική επιλογή για οικογένεια που θέλουν να έχουν άμεση πρόσβαση στην πόλη ή στις βόρειες και νότιες περιοχές της Αθήνας αλλά παράλληλα μέσα στο πράσινο και στη φύση.
Το διαμέρισμα είναι 3ου ορόφου, έχει νοτιοδυτικό προσανατολισμό, κατασκευάστηκε το 2005 (άδεια 2002), 108τμ και διαθέτει 3ΥΠ/Δ, Σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα, 1 μπάνιο, 1wc. Διαθέτει αυτονομία θέρμανσης με φυσικό αέριο (έκδοση ΠΕΚ: κατηγορία Γ), ηλιακό θερμοσίφωνα, συναγερμό, τέντες, κουφώματα αλουμινίου με διπλό τζάμι, ξύλινα πατώματα, 1 θέση στάθμευσης σε ΚΛΕΙΣΤΟ parking και μεγάλη αποθήκη. Όλοι οι χώροι είναι φωτεινοί, ευρύχωροι με πρόσβαση σε βεράντες με θέα.
Το προάστιο του Καρέα βρίσκεται στους πρόποδες του Υμηττού στην ανατολική πλευρά της Αθήνας, απέχει 5χλμ από το Σύνταγμα και έχει το πλεονέκτημα της απέραντης θέας στο λεκανοπέδιο της Αττικής, τα βουνά της Πάρνηθας και του Αιγάλεω, έχει εξαιρετικό κλίμα και το ζωογόνο αέρα του βουνού κοντά στη φύση.Τιμή: 360.000 €

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
33-4554 - 14/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
108 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 360.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή