Duplex Πευκοχώρι, Πευκοχώρι, Παλλήνη

ΠαλλήνηΠευκοχώρι
  • € 410.000
  • 5
  • 120
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 3184693 - Παλλήνη Πευκοχώρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ. μόνο 100 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2022 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από πόλη 1000 μέτρα απόσταση από χωριό 400 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 1000 μέτρα - Τιμή: 410.000 €
Υπότυπος ακινήτου: Μεζονέτα

Έτος κατασκευής: 2022

Υπνοδωμάτια: 4

Μπάνια: 3

Κουζίνα: 1

Σαλόνι: 1

Ζωτικός χώρος: 120 τ.μ.

Θέρμανση: Κλιματισμός

Δάπεδο: Πλακάκι

Κατάσταση: Νεόδμητο
  ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ


Στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής σε ένα από τους πιο πολυσύχναστους προορισμούς του καλοκαιριού πωλούνται 4 νεόδμητες μεζονέτες τριών επιπέδων συνολικής επιφάνειας 120τ.μ.
Στο υπόγειο υπάρχουν δύο δωμάτια και ένα χρηστικό μπάνιο,
στον επάνω όροφο συναντάμε ακόμα δύο master υπνοδωμάτια .
Κατεβαίνοντας στο ισόγειο βρισκόμαστε στην ενιαία σαλοκουζίνα η οποία μας οδηγεί στον εξωτερικό ιδιωτικό κήπο 400τ.μ. με την ιδιωτική πισίνα 40τ.μ.
Τα ακίνητα παραδίδονται με ιδιωτικό εξωτερικό πάρκινγκ.
Όλες οι κατοικίες παραδίδονται με διαμορφωμένη κουζίνα, θωρακισμένη πόρτα, στόρια αλουμινίου, προεγκατάσταση συναγερμού, προεγκατάσταση θέρμανσης, προεγκατάσταση δορυφορικής τηλεόρασης και προεγκατάσταση συναγερμού

Property Code: 3183527 - Maisonette FOR SALE in Pallini Pefkochori . This 120 sq. m. Maisonette consists of 3 levels and features 4 Bedrooms, an open-plan kitchen/living room, 2 bathrooms and a WC. The property also boasts Heating system: Air conditioner, tiled floor, Window frames: Aluminium, Security door, parking space, garden, swimming pool, air condition, alarm system, solar-powered water heating, satellite antenna, οpen space, Internal staircase. The construction begun in 2022 . Building Energy Rating: A+ Distance from sea 100 meters, Distance from the city center: 1000 meters, Distance from nearest village: 400 meters, Distance from nearest airport: 1000 meters,



ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το Πευκοχώρι είναι ένα γραφικό χωριό με ασβεστωμένα σπίτια ανάμεσα σε χωράφια με εσπεριδοειδή και ελαιώνες, το οποίο εκτείνεται μέχρι ένα δημοφιλές παραλιακό θέρετρο στον Τορωναίο Κόλπο. Είναι ένα από τα πιο όμορφα τοπικά χωριά της Χαλκιδικής δίπλα στη θάλασσα. Βρίσκεται προς το τέλος της Χερσονήσου Κασσάνδρας. Και μόνο η ονομασία μπορεί να δώσει την αίσθηση του περιβάλλοντος αυτού του χωριού. Σύμφωνα με την παράδοση, το χωριό άλλαξε το όνομά του, από Καψόχωρα, καθώς το 1805 κάηκε, σε Πευκοχώρι. Δεν είναι γνωστό το ακόμα παλαιότερο όνομα.
Στο παλιό χωριό με τα τυπικά Χαλκιδικιώτικα σοκάκια που όλα καταλήγουν στην όμορφη και άνετη διαμορφωμένη πλατεία του, εκεί θα βρείτε εστιατόρια, καταστήματα διαφόρων ειδών, εκεί θα συναντήσετε κατοίκους που θα σας προσφέρουν την παραδοσιακή Χαλκιδικιώτικη φιλοξενία. Διασχίζοντας τα σοκάκια του χωριού θα δείτε τους πανέμορφους κήπους των σπιτιών με τις ανθισμένες λεμονιές (χαρακτηριστικό του χωριού), τα ανθισμένα γιασεμιά και τη μεγάλη ποικιλία τριανταφυλλιών. Αυτά όλα θα θελήσετε να τα χαρείτε εφόσον κουραστείτε από την μοντέρνα ζωή που έχετε την ευκαιρία να ζήσετε στην αναπτυγμένη τουριστική περιοχή της παραλίας.
Η πανέμορφη παραλία μήκους ενός χιλιομέτρου μπροστά στον οικισμό και συνολικά 14 χιλιομέτρων με το γαλάζιο χρώμα της και με την κρυστάλλινη καθαρότητά της είναι η καρδιά του ‘’κρυφού παράδεισου’’ της Χαλκιδικής. Με μια αμμουδιά που η ποιότητά της σας δίνει την αίσθηση του βελούδου. Θα έχετε την ευκαιρία να ηρεμήσετε από την καθημερινότητα. Βλέποντας τον ήλιο να δύει θα νοιώσετε για μία ακόμη φορά την αίσθηση του ‘’κρυφού παράδεισου’’. Τότε είναι η ώρα που τα φώτα των μπουτίκ, των μπαρ, των ντίσκο, των εστιατορίων αλλάζουν την διάθεσή σας και σας προδιαθέτουν για το ξεκίνημα μιας άλλης ζωής.
Στις πανέμορφες ταβέρνες και τα εστιατόρια με την αυξημένη παροχή υπηρεσιών με το ευγενικό προσωπικό τους και με εδέσματα που ικανοποιούν κάθε γούστο, ξεκινώντας από το απεριτίφ, το τυπικό Χαλκιδικιώτικο χταποδάκι, δοκιμάζοντας το τοπικό ούζο, εσείς θα αποφασίσετε για ένα φρεσκότατο ψάρι ή ένα τοπικό κρέας ή αν όλα αυτά σας φαίνονται πολλά, τα μοντέρνα σνακ-μπαρ θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για την νυκτερινή ζωή που είναι γεμάτη από εκπλήξεις. Μπαρ με νέους ανθρώπους και με ζωντανή μουσική είναι μία καλή αρχή για να τελειώσετε στα μοντέρνα κλαμπ.
Από τη σκάλα του λιμανιού σας δίνετε η ευκαιρία να κάνετε μία ημερήσια κρουαζιέρα με τα καραβάκια και τα Δελφίνια και θα σας δοθεί η δυνατότητα να δείτε και να γνωρίσετε τις υπόλοιπες ακτές της Χερσονήσου μας, να ταξιδέψτε μέχρι την Σιθωνία ή μέχρι το μοναδικό Άγιο Όρος. Το Πευκοχώρι που απέχει από τη Θεσσαλονίκη 105 χλμ. σας περιμένει με κάθε είδος μεταφορικό μέσο να σας προσφέρει διακοπές στο ‘’μυστικό παράδεισο’’ της Ελλάδας, ξεκινώντας από μία περίοδο που ανοίγει η Μεγάλη Εβδομάδα του Πάσχα και τελειώνει στο Αγιοδημητριάτικο μικρό καλοκαιράκι. Αν μέχρι τώρα δεν το γνωρίζατε ή αν δεν ζήσατε μερικές ημέρες όπως εσείς θα θέλατε, το Πευκοχώρι είναι εκεί, που τα όνειρα και των δικών σας διακοπών μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και σας περιμένει.


TERRA HOMES
Αν. Παπανδρέου 283 Νεάπολη
Μητροπόλεως 55 κέντρο Θεσσαλονίκη.
2314 000 060
www.terrahomes.gr

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3184693 - 12/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 410.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή