Δυάρι Μεταμόρφωση, Παλιές Κουκουβάουνες, Μεταμόρφωση

ΜεταμόρφωσηΜεταμόρφωση
  • € 270.000
  • 3
  • 91
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Διαμέρισμα προς πώληση, Όροφος: 2ος, Περιοχή: Μεταμόρφωση

Αυτό το υπέροχο διαμέρισμα, που βρίσκεται στον 2ο όροφο στη ζωντανή περιοχή της Μεταμόρφωσης, είναι πλέον διαθέσιμο προς πώληση. Με συνολικό εμβαδόν 91 τ.μ., προσφέρει έναν άνετο και μοντέρνο χώρο διαβίωσης.

Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια με συρόμενες ντουλάπες, 1 μπάνιο με ντουζιέρα και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με κεραμικές εστίες, φούρνο μικροκυμάτων, φούρνο και πλυντήριο πιάτων όλα από την εταιρία TEKA, και είναι σχεδιασμένο για άνεση. Το σαλόνι διαθέτει ένα ζεστό τζάκι, ιδανικό για χαλάρωση.

Επιπλέον, περιλαμβάνει 1 θέση στάθμευσης (Πυλωτής) και κατασκευάστηκε το 2019. Το ακίνητο επωφελείται από αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, κλιματισμό, θερμομόνωση με θερμοπρόσωψη, κουφώματα αλουμινίου, και ενεργειακό πιστοποιητικό τάξης Γ. Τα δάπεδα αποτελούνται από πλακάκια και ξύλο, προσθέτοντας στην αισθητική του χώρου.

Σε εξαιρετική κατάσταση, αυτό το νεόκτιστο διαμέρισμα απολαμβάνει προνομιακή τοποθεσία κοντά στο κέντρο της πόλης, προσφέροντας απρόσκοπτη θέα στο αστικό τοπίο. Η προσόψεως του θέση του εξασφαλίζει φωτεινότητα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν σίτες, τέντες, ασανσέρ, ηλεκτρικές συσκευές, αποθήκη 10 τ.μ., πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, συναγερμό, προεγκατάσταση για κουζίνα με φυσικό αέριο και ήσυχη γειτονιά.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε ένα ραντεβού για να δείτε αυτό το εξαιρετικό ακίνητο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Athens Living στο τηλέφωνο 2114148285 ή μέσω email στο info@athens-living.com. Επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας στο www.athens-living.com για περισσότερες λεπτομέρειες.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
854712 - 05/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
91 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 270.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2019
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή