Ρετιρέ Μαρούσι, Νέο Τέρμα, Μαρούσι

ΜαρούσιΜαρούσι
  • € 295.000
  • 4
  • 130
  • 2
  • 5
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2024
Περιγραφή
Προς Πώληση Διαμέρισμα στον 5ο όροφο στην περιοχή Μαρούσι

Αναζητάτε ένα διαμέρισμα με άφθονους χώρους και ανεμπόδιστη θέα; Τότε αυτή η ευκαιρία είναι για εσάς! Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 5ο όροφο ενός κτιρίου στην καταξιωμένη περιοχή του Μαρουσίου.

Το εμβαδόν του ακινήτου ανέρχεται σε 130 τ.μ., διαθέτοντας 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 wc, 1 κουζίνα και ένα φωτεινό σαλόνι. Κατασκευασμένο το 1975, το διαμέρισμα χρήζει ανακαίνισης, προσφέροντας την ευκαιρία να δημιουργήσετε τον ιδανικό χώρο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Η θέρμανση του διαμερίσματος είναι κεντρική με φυσικό αέριο, ενώ διαθέτει επίσης ηλιακό θερμοσίφωνα για εξοικονόμηση ενέργειας. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου, ενώ το δάπεδο αποτελείται από ξύλο και μάρμαρο.

Βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά κοντά σε σχολείο και το κέντρο της πόλης.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης εντοιχισμένες ντουλάπες σε διάφορους χώρους, προσφέροντας έξυπνες λύσεις αποθήκευσης και οργάνωσης στον χώρο σας. Στο χωλ εισόδου, οι εντοιχισμένες ντουλάπες παρέχουν έναν οργανωμένο χώρο για την αποθήκευση των εξωτερικών ενδυμάτων, των παπουτσιών και άλλων αντικειμένων που χρειάζεστε καθημερινά, ενώ ο διάδρομος προς τα υπνοδωμάτια είναι επίσης εξοπλισμένος με εντοιχισμένες ντουλάπες, προσφέροντας επιπλέον αποθηκευτικό χώρο για ρούχα, πετσέτες και άλλα αντικείμενα. Τέλος, μια εσωτερική αποθηκούλα παρέχει τον ιδανικό χώρο για την αποθήκευση εποχιακών ειδών, εργαλείων και άλλων αντικειμένων που δεν χρειάζεστε συχνά, ενισχύοντας την οργάνωση και τη λειτουργικότητα του χώρου σας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού για να δείτε αυτό το υπέροχο ακίνητο, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2114148285 ή μέσω email στο info@athens-living.com. Επισκεφθείτε επίσης τον ιστότοπό μας στο www.athens-living.com. Αποκτήστε την ιδανική κατοικία στην καρδιά του Αμαρουσίου με την Athens Living!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
837168
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
130 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 295.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή