Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΑρχάνεςΓοργολαϊνη
  • € 2.200.000
  • 5
  • 582
  • 3+
Περιγραφή
Προς πώληση ΚΑΤ' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ KELLER WILLIAMS CRETAN PROPERTIES ένα εντυπωσιακό συγκρότημα πολυτελών σουιτών σε ιδανική τοποθεσία κοντά στο γραφικό χωριό του Άγιου Μύρωνα το οποίο είναι κτισμένο πάνω στην αρχαία μινωική περιοχή Ράφκος. Η έπαυλη προσφέρει έναν συνδυασμό πολυτέλειας, άνεσης και εντυπωσιακής θέας.

Με συνολική επιφάνεια 582,87 τ.μ. σε ένα οικόπεδο 3.534,45 τ.μ., το Κτήμα βρίσκεται στη Βόρεια Κρήτη, 15 χλμ νότια του Ηρακλείου, πρωτεύουσα του νησιού και απέχει μόλις 11 χλμ. από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Είναι σκαρφαλωμένο σε μια πλαγιά και προσφέρει εντυπωσιακή θέα στο Κρητικό Πέλαγος και το νησί Ντία, το όρος Γιούχτας, την οροσειρά του νομού Λασιθείου, ανάμεσα σε λόφους και κοιλάδες κατάφυτες με αμπέλια και ελαιώνες.

• Το Κεντρικό Κτήριο κατασκευάστηκε το 2004 (ολοκληρώθηκε το 2006) και χωρίζεται σε 3 επίπεδα, αποτελούμενο από 6 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια, 2 ντους, 5 σαλόνια, 5 μοντέρνα εξοπλισμένεςκουζίνες, μια κάβα, 5 τζάκια (που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ξύλο ή φυσικό αέριο), άνετες βεράντες και μπαλκόνια. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων που το καθιστούν μια πλήρη και πολυτελή επιλογή για οικογενειακή ή επαγγελματική χρήση.

Όλοι οι χώροι διασυνδέονται με τέτοιο τρόπο, ώστε το Κεντρικό Κτήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενιαίο αρχοντικό ή ως 5 ανεξάρτητες πλήρως λειτουργικές πολυτελείς επιπλωμένες σουίτες. οι οποίες είναι εξοπλισμένες με διπλά τζάμια, σίτες, κλιματισμό και υψηλής ποιότητας υλικών.

• Το SPA/Pool House μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ξενώνας με δικό του υπνοδωμάτιο, κουζίνα και τουαλέτα.

• Υπάρχει εξωτερική πισίνα ελεγχόμενης θερμοκρασίας με υδρομασάζ, με συνδεδεμένη Παιδική πισίνα.

• Το γυάλινο lounge Restaurant βρίσκεται δίπλα στην πισίνα και φιλοξενεί μια τραπεζαρία που κόβει την ανάσα με θέα και με άρτια εξοπλισμένη επαγγελματική κουζίνα. Το Κτήμα είναι ιδανικό για οργάνωση ιδιωτικών
δεξιώσεων και εκδηλώσεων.

• Η θέρμανση μπορεί να παρέχεται μέσω κλιματιστικών μονάδων ή αυτόνομης θέρμανσης (μέσω φυσικήςαέριο, βενζίνη ή πέλλετ). Η ψύξη παρέχεται μέσω κλιματιστικών μονάδων. Παρέχεται ζεστό νερό μέσω ηλιακών μονάδων ή κεντρικής θέρμανσης.

• Το Κτήμα διαθέτει άνετο ιδιωτικό Parking, το οποίο περιλαμβάνει 5 στεγασμένους χώρους. Είναι επίσης εξοπλισμένο με σύστημα παρακολούθησης CCTV.

• Οι κήποι του Κτήματος περιλαμβάνουν αμυγδαλιές και καρυδιές, καθώς και ροδιές, ροδακινιές, νεκταρίνια, αχλαδιές, λεμονιές και ευκαλύπτους. Διαθέτουν επίσης όλα τα αρωματικά βότανα της Κρητικής γης όπως δεντρολίβανο, ρίγανη, λεβάντα, θυμάρι και άλλα πολλά φυτά και άνθη.

• Το Κτήμα πωλείται με 32 ελιές και γίνεται καλλιέργεια καλοκαιρινών φρούτων όπως καρπούζια, πεπόνια και υπαίθρια λαχανικά τα οποία απολαμβάνουν οι εκάστοτε καλεσμένοι. Λόγω θέσης και τοποθέτησης των κατοικιών προσφέρει ιδιωτικότητα και προστασία συνάμα με την ηρεμία και την γαλήνη της φύσης που το περιβάλλει.

Ο Άγιος Μύρωνας είναι ένα γραφικό χωριό που βρίσκεται στο νομό Ηρακλείου της Κρήτης. Με έντονη παρουσία παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και ατμόσφαιρας, προσελκύει τόσο τους τοπικούς κατοίκους όσο και τους επισκέπτες που αναζητούν μια αυθεντική εμπειρία της κρητικής ζωής.

Το χωριό βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία κοντά στην ακτή της Κρήτης, προσφέροντας παράλληλα εκπληκτική θέα προς το Αιγαίο Πέλαγος. Οι περίχωροι του Άγιου Μύρωνας είναι επίσης γνωστοί για τη φυσική τους ομορφιά, με πυκνούς ελαιώνες και μια ποικιλία από αρωματικά βότανα και άγρια λουλούδια.

Η ατμόσφαιρα στο Άγιο Μύρωνα είναι χαλαρή και φιλόξενη, με τους κατοίκους να φημίζονται για τη ζεστή υποδοχή τους στους επισκέπτες. Οι παραδοσιακές ταβέρνες και καφενεία προσφέρουν εκλεκτές γεύσεις της κρητικής κουζίνας και τοπικά προϊόντα, ενώ οι εκκλησίες και τα ιστορικά μνημεία δίνουν μια εικόνα του παρελθόντος του χωριού.

Ο Άγιος Μύρωνας αποτελεί επίσης έναν ιδανικό προορισμό για ορεινές εξορμήσεις και περιπάτους, με πολλά μονοπάτια που οδηγούν σε κρυφές παραλίες και φυσικά τοπία. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δραστηριότητες όπως η κολύμβηση, το πεζοπορία και η εξερεύνηση των τοπικών αγορών και των τοπικών παραγωγών.

Συνολικά, ο Άγιος Μύρωνας προσφέρει μια μοναδική συνδυασμένη εμπειρία φύσης, παράδοσης και φιλοξενίας, κάνοντάς τον έναν αξέχαστο προορισμό στην καρδιά της Κρήτης.

Η τιμή πώλησης ανέρχεται στα €2.200.000. Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Keller Williams Cretan Properties στο τηλέφωνο +306974521524, μέσω email στο m.lakiotaki@kwgreece.gr, ή να επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας στο https://kwcp.gr.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
834144 - 12/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
582 m²
δωμάτια
5 δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Προσανατολισμός βορράς, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 2.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή