Ρετιρέ Βλαχάβα 8, Βόλος, Ελλάδα, Κέντρο, Βόλος

ΒόλοςΒλαχάβα 8, Βόλος, Ελλάδα
  • € 159.000
    € 169.000(-5,9%)
  • 4
  • 108
  • 1
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή

Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας: Άγγελος Σαλιλλάρης - Team Leader της ομάδας Salillaris Team -
Διατίθεται αποκλειστικά προς ΠΩΛΗΣΗ ένα υπέροχο διαμέρισμα, ρετιρέ 4ου ορόφου, πολυκατοικίας που βρίσκεται στην περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος του Δήμου Βόλου. Το διαμέρισμα έχει συνολική επιφάνεια 108 τ.μ. και βρίσκεται μόλις 150 μέτρα μακριά από την παραλία. Αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι στο οποίο δεσπόζει ένα όμορφο ενεργειακό τζάκι, 3 άνετα υπνοδωμάτια με εντοιχιζόμενες ντουλάπες, μία σύγχρονη πλήρως λειτουργική κουζίνα και ένα μοντέρνο μπάνιο ενώ υπάρχει κι ένας επιπλέον μικρός χώρος ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθήκη. Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε πλήρως το 2010, είναι διαμπερές και φωτεινό με μπαλκόνια και στις δύο πλευρές του. Ειδικά στην πρόσοψη διαθέτει ένα μεγάλο μπαλκόνι 50 τ.μ. με τέντες το οποίο προσφέρει απεριόριστη θέα στην θάλασσα του Παγασητικού, στο βουνό του Πηλίου και στο αστικό τοπίο. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πατώματα από πλακάκι και ξύλο ενώ η θέρμανση και η ψύξη του διαμερίσματος πραγματοποιούνται από το ενεργειακό τζάκι και από κλιματιστικά αντίστοιχα.
Η τοποθεσία του είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την παραλία του Βόλου και ταυτόχρονα σε ήσυχη γειτονιά, κοντά όμως σε αγορά, σχολεία, φροντιστήρια, καταστήματα εστίασης, δομές υγείας.
Σε συνδυασμό με την ανταγωνιστική του τιμή αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για όποιον αναζητά ένα άνετο και ποιοτικό κατάλυμα σε μία από τις ομορφότερες περιοχές του Βόλου, είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για επένδυση.
Θα χαρούμε να σας το υποδείξουμε!

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
23402-10030 - 05/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
108 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 159.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή