Duplex, νέα, 88 τμ, Γκάζι, Γκάζι - Μεταξουργείο - Βοτανικός

Γκάζι - Μεταξουργείο - Βοτανικός
  • € 488.000
  • 3
  • 88
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Ένα από τα πιό εντυπωσιακά κτήρια βιομηχανικής αισθητικής έρχεται στην καρδιά του Κεραμεικού.Αποτελείται από τρία επίπεδα 4ου,5ου και 6ου ορόφου, με εντυπωσιακά μεγάλα παράθυρα που μεγιστοποιούν το φυσικό φως και προσθέτουν μία ευάερη αίσθηση στο χώρο.Η χρωματική παλέττα με αποχρώσεις όπως το γκρι , το μαύρο και το λευκό προσδίδουν μία αίσθηση χαλαρής πολυτέλειας.
Οι καινοτόμες τεχνολογίες σε συνδιασμό με τον εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, χαρίζουν όλα τα στοιχεία μιας πολυτελούς διαβίωσης,Βρίσκεται δίπλα στα σπουδαιότερα τουριστικά αξιοθέατα, καλλιτεχνικά δρώμενα καθώς και gourmet εστιατόρια και trendy καφέ.Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά το καθιστούν ένα φανταστικό οικιστικό ακίνητο ή μια πολύ προσοδοφόρα επένδυση.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση .

Ο Κεραμεικός περιβάλλει την Ακρόπολη στα βόρεια και απέχει μόλις 2 χλμ. από το κέντρο της πόλης.
Ονομάστηκε για τον Κέραμο, το γιο του Διονύσου και της Αριάδνης, ‘master’ της κεραμικής τέχνης, ο Κεραμεικός ήταν η συνοικία της πόλης για τους αγγειοπλάστες, ενώ χρησιμεύει και ως νεκροταφείο για πάνω από χίλια χρόνια. Οι ψηλοί κίονες του πρώην εργοστασίου φυσικού αερίου, που έχει μεταμορφωθεί στο πολιτιστικό κέντρο Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, προσδίδει το όνομά του στο Γκάζι. Σήμερα, ο Κεραμεικός και το Γκάζι είναι ακμάζουσες συνοικίες με βραβευμένα εστιατόρια που μοιράζονται χώρο με θέατρα, μοντέρνους χώρους συγκεντρώσεων, μπαρ και νυχτερινά κέντρα καθιστώντας την πραγματική διασκέδαση της Αθήνας. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από όλα τα αξιοθέατα, στην εβραϊκή συναγωγή και στεγάζει το Μουσείο Κεραμεικού. Είναι μια εξαιρετικά αναπτυσσόμενη περιοχή, γεμάτη εκκεντρική δημιουργικότητα.
Το μετρό της Αθήνας δίπλα στην Τεχνόπολη στο Γκάζι προσφέρει άμεση πρόσβαση στο μετρό και το δίκτυο του τρένου της πόλης. Η λεωφόρος Πειραιώς προσφέρει επίσης πρόσβαση στις παραλίες της Αθήνας μέσα σε 10-15 λεπτά, καθώς και στις πλατείες Ομονοίας και Συντάγματος. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και 40 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Η περιοχή Κεραμεικός / Γκάζι βρίσκεται ακριβώς στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους αγοραστές.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02U32G - 12/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
88 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 488.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία fan coil
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή