Δυάρι έκτος όροφος, Κυπριάδου - Άνω Πατήσια, Άνω Πατήσια

Άνω Πατήσια
  • € 250.000
  • 3
  • 91
  • 1
  • 6
  • Ναι
Περιγραφή
Πρόκειται για άνετο και φωτεινό οροφοδιαμέρισμα 6ου ορόφου, με εμβαδόν 91 τ.μ. του 1997. Αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι, με ενιαία και ιδιαίτερα άνετη κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, και ένα μπάνιο. Το διαμέρισμα διαθέτει δύο υπέροχα μπαλκόνια με ανοιχτή θέα που μπορούν να προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης! Επίσης το ακίνητο διαθέτει πόρτα ασφαλείας, δύο κλιματιστικά, ηλιακό θερμοσίφωνα, καθώς και αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου.
Βρίσκεται μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τον ηλεκτρικό σταθμό των Άνω Πατησίων σε ήσυχη γειτονιά με άμεση πρόσβαση στην Εθνική οδό και στις κεντρικές αρτηρίες. Πρόκειται για ένα όμορφο ακίνητο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογένειας, αλλά μπορεί να αποτελέσει και το σπίτι ενός ζευγαριού που επιθυμεί την εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, αλλά και σε τοπικές αγορές, super markets, σε όμορφα μεζεδοπωλεία και καφετέριες!

Άνω Πατήσια. Η περιοχή αυτή είναι κυρίως τα Πατήσια των παλαιών Αθηναίων. Το τέρμα της οδού Πατησίων, όπου και ο σημερινός σταθμός Άνω Πατήσια ήταν επίκεντρο εορτασμού της Πρωτομαγιάς, με πολλές εξορμήσεις των Αθηναίων εκείνη την εποχή του έτους. Η περιοχή ορίζεται στα βόρεια από την Ριζούπολη, βορειοανατολικά και ανατολικά από τον συνοικισμό Κυπριάδου και το Γαλάτσι, νοτιοανατολικά και νότια από την Κυψέλη και τα Κάτω Πατήσια, και δυτικά από τον ποταμό Κηφισό. Βορειοδυτικά εκτείνονται οι Δήμοι Νέας Χαλκηδόνας και Νέα Φιλαδέλφεια, με όριο τον χείμαρρο Ποδονίφτη, αριστερό παραπόταμο του Κηφισού. Περιοχή που έχει αρκετό πράσινο με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο, ήσυχες γειτονιές και όμορφες μονοκατοικίες. Κάθε γειτονιά διαθέτει τα δικά της ξεχωριστά καταστήματα καθημερινής χρήσης καθώς και ευκολία στα μεταφορικά μέσα και στην κοινωνική ζωή.
Στα Άνω Πατήσια υπάρχουν πολλά καταστήματα ρούχων και παπουτσιών, φημισμένα ουζερί, γνωστές μπυραρίες. Στο τέρμα της Πατησίων βρίσκονται πολλά ζαχαροπλαστεία, για τα οποία φημίζεται.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UDAX - 04/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
91 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή