Τριάρι Σίνα 1-1, 151 24, Μαρούσι, Εργατικές Πολυκατοικίες, Μαρούσι

ΜαρούσιΣίνα 1-1, 151 24, Μαρούσι
  • € 460.000
  • 4
  • 100
  • 3
  • T
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 88-4200 - Μαρούσι Άγιοι Ανάργυροι ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητο επιπλωμένο διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένο το 2020 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη 10 τ.μ., κήπο, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά - Τιμή: 460.000 €
Προς πώληση διατίθεται ένα μοναδικό, επιπλωμένο, διαμέρισμα ισογείου με ιδιωτικό κήπο στο Μαρούσι, συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ.. Βρίσκεται σε ένα νεόδμητο και πολύ μοντέρνο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών και υψηλής αισθητικής, σε μια πανέμορφη και ήσυχη γειτονιά, κοντά στον πύργο του ΟΤΕ. Είναι μία ανάσα από το εμπορικό κέντρο The Mall και Golden Hall, αλλά και από το γήπεδο ΟΑΚΑ. Επομένως βρίσκεται πολύ κοντά σε στάση λεωφορείου και τον σταθμό του ΗΣΑΠ στη Νερατζιώτισσα.

Πρόκειται για ένα άνετο, διαμπερές - γωνιακό, φωτεινό και τελείως αυτόνομο ακίνητο, το οποίο διαθέτει ενιαία και ευρύχωρη σαλονοτραπεζαρία, μοντέρνα και πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικές κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι 1 master με δικό του μπάνιο (κάποιο από αυτά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν χώρος γραφείου), 1 ακόμη μπάνιο που εξυπηρετεί τους υπόλοιπους χώρους και 1 WC για μεγαλύτερη άνεση. Ακόμη, είναι πλήρως επιπλωμένο, διαθέτει ιδιωτικό κήπο, αποθήκη 10 τ.μ. και 2 ιδιωτικές θέσεις parking. Το ακίνητο παρέχει στους ιδιοκτήτες του άνεση, λειτουργικότητα, ιδιωτικότητα αλλά και υψηλή αισθητική, όπως επιτάσσει η σύγχρονη εποχή.

Διαθέτει ακόμη πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πλακάκια με όψη μαρμάρου σε όλους τους χώρους, διπλά τζάμια, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα και A/C. Έχει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο και ο προσανατολισμός του είναι βορειοανατολικός. 


Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στα 460.000 €.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
88-4200 - 29/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 460.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2020
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή