Duplex Οικονομίδη Τάκη 58-58, 551 31, Καλαμαριά, Κέντρο, Καλαμαριά

ΚαλαμαριάΟικονομίδη Τάκη 58-58, 551 31, Καλαμαριά
  • € 350.000
  • 4
  • 155
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2024
Περιγραφή

Καραμπουρνάκι, Καλαμαριά Μοναδική Μεζονέτα Προς Πώληση. Ανακαινισμένο το 2012. Οροφοδιαμέρισμα, 4ος, 5ος τελευταίου ορόφου  σε εξαιρετική  γειτονιά πολύ κεντρικό σημείο.
Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 155 τ.μ. και τα καθαρά τετραγωνικά του είναι 132τ.μ.
Στο 1ο επίπεδο συναντάμε ένα πολύ ωραίο και άνετο και πολύ φωτεινό σαλόνι με ενεργειακό τζάκι και την ελαφρώς ξεχωριστή του κουζίνα,
 Στον ίδιο όροφο συναντάμε (1) ένα ευρύχωρο  δωμάτιο (κρεβατοκάμαρα) με εντοιχιζόμενη ντουλάπα.Επίσης  και (1)  ένα WC άριστα ανακαινισμένο με ιταλικά υλικά  νιπτήρα και τουαλέτα  με ντουζιέρα.
Ανεβαίνοντας στο 2ο επίπεδο συναντάμε την εσωτερική σκάλα απο  δρύινο ξύλο, Ακολουθούν  (2) άνετα  δωμάτια , και (1) ένα  πολύ μεγάλο μπάνιο, μία μικρή αποθήκη και μία μεγάλη αποθήκη, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σάν βεστιάριο. Επίσης στο 2ο όροφο θα συναντήσουμε  (2) δύο μπαλκόνια,τα οποία το ένα βλέπει την κεντρική οδό και το δεύτερο πολύ μεγάλο μπαλκόνι βλέπει αστικό περιβάλλον και βουνό,όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.
Συνολικά αποτελείται από: 3 Υ/Δ, (1) μπάνιο, (1) wc με ντουζιέρα , (1) κουζίνα και (1) σαλόνι, ενώ οι θέσεις στάθμευσης που διαθέτει είναι: 1 Πιλοτής συγκεκριμένει θέση.
Έχει κατασκευαστεί το 1995. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με πετρέλαιο, ενώ επίσης διαθέτει Κλιματισμό. Έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Β και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι πολύ καλή, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Πάρκο, Θάλασσα, Σχολείο, Πλατεία, Εκκλησία, Παιδικό σταθμό, Λαική αγορά, Super Market, έχει θέα Ανοιχτωσιά, Πανοραμική και έχει Δυτικομεσημβρινό προσανατολισμό.
Το ακίνητο είναι Φωτεινό, Διαμπερές, είναι κατάλληλο για Επένδυση και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Σίτες, Τέντες, Ενεργειακό τζάκι, Αποθήκη (2) ,εσωτερική σκάλα, Πόρτα Ασφαλείας                   
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
11089
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
155 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή