Δυάρι Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου 30, Θεσσαλονίκη 54636, 40 Εκκλησιές, 40 Εκκλησιές - Ευαγγελίστρια

40 Εκκλησιές - ΕυαγγελίστριαΛεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου 30, Θεσσαλονίκη 54636
  • € 700.000
  • 3
  • 123
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Πολυτελές διαμέρισμα 1ου ορόφου, επί της οδου 3ης Σεπτεμβρίου, στην περιοχή 40 Εκκλησιών, στη Θεσσαλονίκη, διαθέσιμο προς πώληση.
Το διαμέρισμα, συνολικής μικτής επιφάνειας 122,78 τ.μ. και συνολικής καθαρής επιφάνειας 113,81 τ.μ., έχει ανακαινιστεί πολυτελώς εντός του 2024 και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αποτελείται από δύο (2) υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων με δική δικό του μπάνιο (en-suite), ένα επιπλέον μπάνιο, ενιαίο χώρο σαλόνι - κουζίνα και διάδρομο. Ακόμη, παρακολούθημα του διαμερίσματος είναι μια θέση στάθμευσης στην πυλωτή της οικοδομής, επιφάνειας 12,00 τ.μ. περίπου.

Τα δάπεδα στον ενιαίο χώρο και τα υπνοδωμάτια είναι ξήλινα, ενώ τα μπάνια είναι διαστρωμένα με πλακάκι. Τα κουφώματα είναι ξύλινα θερμοδιακοπτόμενα με τζάμια διπλής υάλωσης και σίτες, ενώ στο σαλόνι υφίσταται ενεργειακό τζάκι.
Η οικοδομή έχει ανεγερθεί με τις υψηλότερες προδιαγραφές αναφορικά στη θερμομόνωση, την ηχομόνωση και τη στατική επάρκεια. Στο διαμέρισμα υφίσταται ενδοδαπέδια θέρμανση, τρεις κλιματιστικές μονάδες, καθώς και ηλιακός θερμοσύφωνας, ενώ το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης είναι κατηγορίας Β.
Ακόμη, διαθέτει εσωτερικό ασανσέρ, σύστημα συναγερμού, κάμερες ασφαλείας, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, τέντες στη βεράντα, καθώς και custom made επίπλωση η οποία δε θα αφερεθεί κατά την αγοραπωλησία (εντοιχισμένες ντουλάπες με εσωτερικό φωτισμό, βιβλιοθήκη, νησίδα κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές κ.α.)

Το ακίνητο βρίσκεται σε ήσυχη οικιστική περιοχή που εξυπηρετείται άριστα από το Σύστημα Αστικών Συγκοινωνιών και από υπηρεσίες υγειονομικού ενδιαφέροντος, σχολεία/πανεπιστήμια, χώρους πρασίνου και άθλησης κ.α. Το ακίνητο έχει άμεση προσβασιμότητα από/προς κύριους οδικούς άξονες καθώς απέχει περίπου 400 μ. από την οδό Αγίου Δημητρίου, περίπου 750 μ. από την οδό Εγνατία και περίπου 1,2 χλμ. από τον πλησιέστερο κόμβο της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης. Ακόμη, το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση 1,5 χλμ. από τη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6316349 - 12/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
123 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 700.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1996
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή