Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Άνω Λιόσια
  • € 270.000
  • 5+
  • 241
  • 3
Περιγραφή
Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, μόλις 100 μέτρα από τη στρογγυλή πλατεία, βρίσκεται αυτό το σύγχρονο κτίριο, με εμβαδόν 241 τ.μ. Έχει χτιστεί το 2010 και μέχρι σήμερα χρησιμοποιείται σαν επαγγελματική στέγη.
Αυτό το μοντέρνο κτίριο είναι διαμορφωμένο σε 4 επίπεδα και είναι άκρως λειτουργικό, διαθέτοντας συστήματα ασφαλείας, συναγερμό, κλιματιστικά σώματα και πόρτα ασφαλείας.
Αυτό το κτίριο, λόγω της προνομιακής θέσης του, αλλά και της δομής του είναι κατάλληλο για πολλαπλές χρήσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως επαγγελματικός χώρος, είτε ως αυτοτελή διαμερίσματα για κατοικία.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τα Άνω Λιόσια είναι προάστιο της Δυτικής Αττικής και ανήκει στον Δήμο Φυλής. Η περιοχή βρίσκεται στους δυτικούς πρόποδες της Πάρνηθας 12 χλμ. βορειοδυτικά του κέντρου της Αθήνας.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή δεν έχει κάποιο πολεοδομικό χαρακτήρα καθώς το μεγαλύτερο μέρος της, είναι οικιστικό και εμπορικό. Τα Άνω Λιόσια, σήμερα αποτελούν πόλο έλξης στη Δυτική Αττική καθώς βρίσκονται σε αναπτυξιακή τροχιά και παρουσιάζουν την εικόνα μιας σύγχρονης πόλης με σπουδαία έργα υποδομής, αναψυχής και κοινωνικού εξοπλισμού. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η δραστηριότητα του δήμου στον πολιτιστικό τομέα, με τη λειτουργία πολιτιστικού κέντρου που περιλαμβάνει ωδείο, εργαστήρια εικαστικών τεχνών, θεάτρου και κινηματογράφου. Επίσης, η περιοχή διαθέτει πολλά σύγχρονα σχολεία καθώς και πολλές δυνατότητες γυμναστικής και αθλητισμού.
Προσβασιμότητα: Ο σταθμός του Προαστιακού Σιδηρόδρομου που διαθέτουν τα Άνω Λιόσια προσφέρουν γρήγορη πρόσβαση καθώς απέχουν μόλις 30 λεπτά από το αεροδρόμιο και 35 λεπτά από το λιμάνι του Πειραιά ενώ η πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας είναι εφικτή μέσω της Αττικής οδού καθώς απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο. Επίσης, η περιοχή εξυπηρετείται από αρκετές λεωφορειακές γραμμές συγκοινωνίας.
Επενδυτική Δυναμική: Το σχέδιο για τη δημιουργία φοιτητικών εστιών στα Άνω Λιόσια σε συνδυασμό με την συνεχόμενη αναπτυξιακή προσπάθεια για τη δημιουργία εγκαταστάσεων του Δήμου που έχει καταβληθεί είναι ιδιαίτερα σημαντική ώστε να εξασφαλιστεί η ισόρροπη ανάπτυξη της περιοχής και επομένως να αυξάνεται ολο ένα και περισσότερο το αγοραστικό ενδιαφέρον επενδυτών.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02USEC - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
241 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Προσανατολισμός νότος
Έξοδα
τιμή
€ 270.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή