Δυάρι ισόγειο, Άλσος, Νέα Φιλαδέλφεια

Νέα Φιλαδέλφεια
  • € 120.000
  • 3
  • 109
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Το παρόν ακίνητο αποτελεί μια ευκαιρία στο κέντρο της Νέας Ιωνίας, τοποθετημένο σε μια ιδιαίτερα ήσυχη γειτονιά, πολύ κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό, προσφέροντας άνεση και προνομιακή τοποθεσία. Αυτό το υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμα, που βρίσκεται σε διπλοκατοικία, ξεχωρίζει για τη γωνιακή του θέση και τις δύο όψεις σε δρόμους, προσφέροντας εκπληκτική φυσική φωτεινότητα και ευκολία στην πρόσβαση.

Με μια επιφάνεια 109 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα προσφέρει άνετους χώρους διαβίωσης με 2 υπνοδωμάτια και μια ξεχωριστή κουζίνα, δίνοντας έτσι την αίσθηση της οικογενειακής ζωής σε έναν αστικό περιβάλλον. Η πρόσβαση σε έναν μικρό κήπο προσφέρει την ευκαιρία για χαλάρωση και αναζωογόνηση στη φύση, ενώ ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα για προσωπική διακόσμηση ή καλλιέργεια φυτών.

Με τη δυνατότητα χρήσης ως επαγγελματική στέγη, αυτό το ακίνητο προσφέρει ευέλικτες λύσεις για επιχειρηματική δραστηριότητα ή ακόμα και για επένδυση. Με τη συνδυασμένη άνεση, την ευρυχωρία και την εξαιρετική τοποθεσία, αυτό το ακίνητο αναδεικνύεται ως μια εξαιρετική ευκαιρία για έναν επιτυχημένο συνδυασμό της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/7978
☎️ 210 6812500
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
17455 - 13/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
109 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 120.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1958
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή