Ρετιρέ 162 τμ με μπαλκόνι, Κέντρο, Καλαμαριά

Καλαμαριά
  • € 420.000
  • 4
  • 162
  • 3+
  • 7
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: ELS143 - Καλαμαριά Καραμπουρνακι ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα στον 7 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 162 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και 2 WC. Είναι κατασκευασμένο το 1992 και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, BBQ, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 20 τ.μ. - Τιμή: 420.000 €
Κωδικός ακινήτου: ELS143 - Σε μία από τις πιο γραφικές περιοχές της Καλαμαριάς, στο Καραμπουρνάκι, προσφέρεται προς πώληση ένα επιπλωμένο διαμέρισμα άκρως λειτουργικό και άνετο, σε ένα κτήριο άριστης κατασκευής του 1992. Με συνολική επιφάνεια 162 τ.μ. και βρίσκεται στον 7ο όροφο, αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια πρακτική κουζίνα, 2 μπάνια και 2 WC. Η θέα του είναι μοναδική, αφού απλώνεται μπροστά στην απέραντη γαλάζια θάλασσα.

Το διαμέρισμα διαθέτει ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο για να παρέχει άνεση και ζεστασιά καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Τα κουφώματα του είναι αλουμινίου και τα πατώματα καλυμμένα με πλακάκια, ενώ οι εντοιχισμένες ντουλάπες προσφέρουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Έχει εγκατεστημένο ανελκυστήρα για να διευκολύνει την καθημερινότητά σας, ενώ διαθέτει και πρόσβαση για ΑΜΕΑ.

Στο εξωτερικό του, το διαμέρισμα διαθέτει πάρκινγκ για το αυτοκίνητό σας, αποθήκη για να τοποθετήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα, BBQ για να απολαμβάνετε μοναδικές ψησταριές και τέντες και σίτες για να διατηρείτε τον χώρο σας αεριζόμενο και καθαρό. Τα διπλά τζάμια προσφέρουν ηχομόνωση και μόνωση από τις καιρικές συνθήκες, ενώ οι μπαλκόνια του είναι 20 τ.μ. για να απολαμβάνετε τη θέα της περιοχής.

Αυτό το καταπληκτικό διαμέρισμα είναι ένας πραγματικός θησαυρός και ένας απόλυτος προορισμός για ζευγάρια ή οικογένειες που αναζητούν ένα μοναδικό και ποιοτικό τρόπο ζωής. Μην το χάσετε! Τιμή: 420.000 €

Υποδεχτείτε την απόλυτη πολυτέλεια στο καρδιοχώρο του Καραμπουρνάκι στην Καλαμαριά, με ένα εντυπωσιακό οροφοδιαμέρισμα που αποπνέει αίσθηση εκλεπτυσμένης πολυτέλειας. Αυτό το αριστοκρατικό κατάλυμα, συνολικής επιφάνειας 165 τ.μ. μικτά και 130 τ.μ. καθαρά, αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια που διαμορφώνουν έναν χώρο ονειρεμένων διακοπών, έναν ευρύχωρο σαλόνι που υποδέχεται την κομψή και άνετη συνάντηση των επισκεπτών, μία χωριστή κουζίνα που αναδεικνύει την αρτιότητα του σχεδιασμού και δύο μπάνια που προσφέρουν άνεση και πολυτέλεια σε κάθε στιγμή της ημέρας.Αυτό το εξαιρετικό ακίνητο διαθέτει parking πυλωτής για τρία αυτοκίνητα μπρος-πίσω, ενώ η απεριόριστη θέα προς το γαλάζιο του ουρανού και τη θάλασσα θα σας καταπλήξει. Η πολυτέλεια επεκτείνεται και στις λεπτομέρειες, καθώς διαθέτει ενεργειακό τζάκι για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φινέτσας, δύο αποθήκες που καλύπτουν κάθε ανάγκη αποθήκευσης, πόρτα ασφαλείας για αίσθηση ασφάλειας, θυροτηλεόραση για εξαιρετική επιτήρηση, τέντες για προστασία από το φως του ήλιου, bbq για αξέχαστες στιγμές ψυχαγωγίας, τζακούζι για χαλάρωση και ανανέωση, καθώς και μεγάλες βεράντες που σας καλούν να απολαύσετε τον ελληνικό ήλιο και την θάλασσα.Αυτό το μοναδικό ακίνητο συνδυάζει την αισθητική, την πολυτέλεια και την λειτουργικότητα, προσφέροντας μια εμπειρία διαβίωσης υψηλού επιπέδου που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Εδώ, κάθε γωνιά αποτελεί μια έκπληξη, κάθε λεπτομέρεια ένα έργο τέχνης και κάθε στιγμή μια μοναδική εμπειρία ζωής.

Elysian real estate
Επικοινωνια : +30 6908700184 , +30 6948213401
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ELS143 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
162 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
7° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 420.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1992
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή