Δυάρι Ζαλόγγου, 7, Κέντρο, Καλλιθέα

ΚαλλιθέαΖαλόγγου, 7
  • € 180.000
  • 3
  • 91
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Πρόκειται για ένα όμορφο διαμέρισμα εμβαδού 91 τ.μ. 2ου ορόφου, σε πολυκατοικία στην οδό Δοϊράνης 76 & Ζαλόγγου 7 στην Καλλιθέα, με άριστη διαρρύθμιση, κατασκευασμένο το 1971, μερικώς ανακαινισμένο το 2022 (κουζίνα, υδραυλικά, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια), και βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Το διαμέρισμα έχει νοτιοανατολικό προσανατολισμό, είναι γωνιακό με περιμετρικά μπαλκόνια, και έχει υπέροχο φως στα δωμάτια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Αποτελείται από δύο μεγάλα υπνοδωμάτια με δρύινο πάτωμα, ενιαίο χώρο σαλονιού και τραπεζαρίας επίσης με δρύινο πάτωμα, άνετη κουζίνα και χολ, ευρύχωρο μπάνιο, πολύ μεγάλο πατάρι, καθώς και χώρο αποθήκης εντός του διαμερίσματος.
Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, κοντά στην Λεωφόρο Συγγρού, ενδιάμεσα της Πλατείας Δαβάκη Καλλιθέας (στο 1 χλμ., όπου μελλοντικά θα δημιουργηθεί σταθμός Μετρό) και της Πλατείας Νέας Σμύρνης (στο 1 χλμ., όπου υπάρχει σταθμός Τραμ), πλησίον του Άλσους Νέας Σμύρνης (στο 1 χλμ.), του Πάρκου και Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (στα 2,2 χλμ.), του Πολιτιστικού Κέντρου Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση (στο 1,3 χλμ.), του κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Καλλιθέας Εθνικής Αντιστάσεως (στα 200 μέτρα), του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καλλιθέας (στα 2,1 χλμ.), και μόλις 3 χιλιόμετρα από την Ακρόπολη.
Άμεση γειτνίαση με δύο Πανεπιστήμια (Πάντειο στο 1,3 χλμ. και Χαροκόπειο στο 1,2 χλμ.), την Σιβιτανίδειο Σχολή (στο 1,7 χλμ.), σχολεία, παιδικούς σταθμούς, super market, μεγάλη εμπορική και δημοτική αγορά.
Το ακίνητο έχει άμεση πρόσβαση σε κοινωφελή χώρο πρασίνου στην γειτονιά (στα 100 μέτρα), και σε συγκοινωνία (από Λεωφόρο Συγγρού στα 200 μέτρα) που δίνει την δυνατότητα εύκολης πρόσβασης τόσο στο παραλιακό μέτωπο και τη θάλασσα, όσο και στο κέντρο της Αθήνας.
Αν επιθυμείτε να έχετε την κατοικία σας, μαζί με τον χώρο εργασίας σας, σε μία περιοχή με συνεχιζόμενη ανάπτυξη, σε μία ήσυχη γειτονιά, με αμεσότητα σε χώρους αναψυχής, πολιτιστικών δρώμενων και άθλησης, αυτή η ιδιοκτησία μπορεί να αποτελέσει την υλοποίηση της επιθυμίας σας.
Το ακίνητο δεν έχει καμία εκκρεμότητα οποιασδήποτε μορφής, και είναι άμεσα μεταβιβάσιμο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6319017 - 24/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
91 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1971
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης