Ρετιρέ Επ. Οδός Παράλιο Άστρος-Ξεροπήγαδο, Παράλιο Άστρος 22001, Παράλιο Άστρος, Βόρεια Κυνουρία

Βόρεια ΚυνουρίαΕπ. Οδός Παράλιο Άστρος-Ξεροπήγαδο, Παράλιο Άστρος 22001
  • € 370.000
  • 5+
  • 426
  • 3+
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Βασίλειος Τσεχαγιάς ΤΗΛ. +30 6974520045

Iδανική επένδυση με υψηλό ποσοστό κέρδους!

Στην Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Αρκαδία, στη Βόρεια Κυνουρία και συγκεκριμένα στο Παράλιο Άστρος, πωλείται ημιτελές κτίριο 6 διαμερισμάτων συνολικού εμβαδού 426 τ.μ., πολύ κοντά στη θάλασσα και με θέα σε αυτή.

Ενεργειακή Κλάση υπό έκδοση.

Έτος κατασκευής 2012.

Το ημιτελές κτίριο αποτελείται από 4 επίπεδα (ισόγειο, πρώτος, δεύτερος και τρίτος όροφος) με ασανσέρ και βρίσκεται σε κεντρικό αλλά ήσυχο σημείο, μέσα σε οικόπεδο 900 τ.μ..

Στο ισόγειο συναντάμε την κεντρική είσοδο του κτιρίου, πυλωτή, κλειστά γκαράζ και αποθήκες.

Στον πρώτο όροφο συναντάμε 2 διαμερίσματα 69 τ.μ. και 73 τ.μ. τα οποία διαθέτουν από 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 κουζίνα, ενιαία τραπεζαρία-καθιστικό με τζάκι και βεράντες με θέα θάλασσα το καθένα.

Στον δεύτερο όροφο συναντάμε 2 διαμερίσματα 69 τ.μ. και 73 τ.μ. τα οποία διαθέτουν από 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 κουζίνα, ενιαία τραπεζαρία-καθιστικό με τζάκι και βεράντες με θέα θάλασσα το καθένα.

Στον τρίτο όροφο συναντάμε 2 διαμερίσματα 69 τ.μ. και 73 τ.μ. τα οποία διαθέτουν από 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 κουζίνα, ενιαία τραπεζαρία-καθιστικό με τζάκι και βεράντες με θέα θάλασσα το καθένα.

Διαθέτει δικό του ρολόι ρεύματος και νερού για το κάθε διαμέρισμα, κοινόχρηστο κήπο, θέση πάρκινγκ, ασανσέρ, αυτόνομη θέρμανση με λέβητα πετρελαίου, τζάκι, αναμονές για εγκατάσταση air condition, δορυφορικής τηλεόρασης και αυτόνομης θέρμανσης με λέβητα πετρελαίου, παροχές και σωληνώσεις

Φωτεινό, διαμπερές και καλαίσθητο, με προσανατολισμό Βόρειο ανατολικό και σε απόσταση 50 μέτρων από τη θάλασσα, 150 μέτρων από την οργανωμένη παραλία Ατσίγγανος και 800 μέτρων από την είσοδο της Μαρίνας Παραλίου Άστρους.

Υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας με τον κατασκευαστή και πλήρους αποπεράτωσης του κτιρίου, σύμφωνα με τις ανάγκες του αγοραστή.

Κοντά του με τα πόδια βρίσκονται όλες οι βασικές παροχές.

Πολύ κοντά του βρίσκονται οι καλύτερες παραλίες όπως η παραλία Πόρτες, οι Πλάκες, η Καλλιστώ, η παραλία του Αγίου Ανδρέα, οι Βίλες, η παραλία του Ξηροπήγαδου και άλλες.

Πολύ καλή περίπτωση, από τις ελάχιστες προς διάθεση, πολύ κοντά στη θάλασσα και με δυνατότητα πολλαπλών επιλογών χρήσης.

Είναι κατάλληλο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, αλλά και για επενδυτικό ακίνητο, με μίσθωση μόνιμη ή εποχιακή.

Eίναι επενδυτικό ακίνητο που δύναται να εισπράξει ένα πολύ καλό εισόδημα ετήσιο λόγω ενοικίασης για διακοπές. Θα μπορούσε λοιπόν κάποιος να μένει σε κάποιο από τα διαμερίσματα και να ενοικιάζει-διαχειρίζεται τα υπόλοιπα.

Το Παράλιο Άστρος βρίσκεται χτισμένο στο βόρειο τμήμα των παράλιων του Νομού Αρκαδίας, στην ανατολική Πελοπόννησο και βρέχεται από τα νερά του Αργολικού Κόλπου. Απέχει οδικώς λιγότερο από 43 χιλιόμετρα από την Τρίπολη, περίπου 30 χιλιόμετρα από την πόλη του Άργους, 31 χιλιόμετρα από την πόλη του Ναυπλίου και 175 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Στην περιοχή υπάρχει ανοιχτό θέατρο με την επωνυμία «Μελίνα Μερκούρη». Χαρακτηριστικό επίσης είναι και το άγαλμα «Γοργόνα η Σθενώ» στο λιμάνι του οικισμού. Στην κορυφή του λόφου της περιοχής βρίσκεται το Κάστρο Παραλίου Άστρους, το οποίο ονομαζόταν Castello della Estella, δηλαδή Κάστρο του Αστεριού, λόγω του αστεροειδούς σχήματος της χερσονήσου στην οποία είχε χτιστεί. Η κωμόπολη που βρίσκεται πάνω στο λόφο κοντά στο κάστρο ονομαζόταν “Νησί”, ονομασία με την οποία έχει παραμείνει γνωστή έως σήμερα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
52182 - 12/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
426 m²
δωμάτια
5+ (12 υπνοδωμάτια, 11 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 370.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή