Ρετιρέ Ζαλόγγου, 7, Κέντρο, Καλλιθέα

ΚαλλιθέαΖαλόγγου, 7
  • € 80.000
  • 1
  • 32
  • 1
  • 6
  • Ναι
Περιγραφή
Ιδιαίτερα προνομιακό οροφοδιαμέρισμα δώματος, με τεράστια βεράντα καταπληκτικού προσανατολισμού, που προσφέρει ιδιωτικότητα, ηρεμία και θέα.
Έχει αμεσότητα με χώρους αναψυχής, πολιτιστικών δρώμενων και άθλησης.
Πρόκειται για διαμέρισμα εμβαδού 32,40 τ.μ. 6ου ορόφου (δώμα), σε πολυκατοικία στην οδό Δοϊράνης 76 & Ζαλόγγου 7 στην Καλλιθέα, κατασκευασμένη το 1971.
Αποτελείται από ένα κυρίως δωμάτιο με δρύινο πάτωμα, χολ, κουζίνα, μπάνιο, και χρήζει ανακαίνισης.
Το διαμέρισμα έχει στην αποκλειστική του χρήση, οριοθετημένο χώρο ταράτσας εμβαδού 74 τ.μ. με όμορφη απεριόριστη θέα μέχρι το όρος Αιγάλεω, καθώς και εξώστη εμβαδού 14 τ.μ. με θέα το όρος της Πάρνηθας, την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό. Η ιδιοκτησία έχει άπλετο φως όλη τη διάρκεια της ημέρας, λόγω προσανατολισμού σε ανατολή, νότο και δύση.
Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, κοντά στην Λεωφόρο Συγγρού, ενδιάμεσα της Πλατείας Δαβάκη Καλλιθέας (στο 1 χλμ., όπου μελλοντικά θα δημιουργηθεί σταθμός Μετρό) και της Πλατείας Νέας Σμύρνης (στο 1 χλμ., όπου υπάρχει σταθμός Τραμ), πλησίον του Άλσους Νέας Σμύρνης (στο 1 χλμ.), του Πάρκου και Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (στα 2,2 χλμ.), του Πολιτιστικού Κέντρου Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση (στο 1,3 χλμ.), του κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Καλλιθέας Εθνικής Αντιστάσεως (στα 200 μέτρα), του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καλλιθέας (στα 2,1 χλμ.), και μόλις 3 χιλιόμετρα από την Ακρόπολη.
Άμεση γειτνίαση με δύο Πανεπιστήμια (Πάντειο στο 1,3 χλμ. και Χαροκόπειο στο 1,2 χλμ.), την Σιβιτανίδειο Σχολή (στο 1,7 χλμ.), σχολεία, παιδικούς σταθμούς, super market, μεγάλη εμπορική και δημοτική αγορά.
Το ακίνητο έχει άμεση πρόσβαση σε κοινωφελή χώρο πρασίνου στην γειτονιά (στα 100 μέτρα), και σε συγκοινωνία (από Λεωφόρο Συγγρού στα 200 μέτρα) που δίνει την δυνατότητα εύκολης πρόσβασης τόσο στο παραλιακό μέτωπο και τη θάλασσα, όσο και στο κέντρο της Αθήνας.
Ένα ακίνητο έτοιμο να αναβαθμιστεί ως μια πολύ καλή επιλογή για διαβίωση στην Καλλιθέα, μία περιοχή με συνεχιζόμενη ανάπτυξη, που είναι κόμβος αναψυχής, άθλησης και διασκέδασης.
Το ακίνητο δεν έχει καμία εκκρεμότητα οποιασδήποτε μορφής, και είναι άμεσα μεταβιβάσιμο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6319183 - 24/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
32 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 80.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1971
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης