Duplex 130 τμ, Κέντρο Σαρωνίδας - παραλία, Σαρωνίδα

Σαρωνίδα
  • € 1.450/μήνα
  • 4
  • 130
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Μια όμορφη μεζονέτα με απειόριστη θέα στη θάλασσα στη Σαρωνίδα διατίθεται προς ενοικίαση. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο και το ισόγειο συγκροτήματος, με γρήγορη πρόσβαση σε ευρύχωρο ιδιωτικό κήπο και λίγα μόλις βήματα από τη θάλασσα.

Ο όροφος όπου βρίσκεται η κύρια είσοδος αποτελείται από ευρύχωρο σαλόνι, τραπεζαρία, ανοιχτή κουζίνα και μπάνιο. Το μπαλκόνι προσφέρει απεριόριστη θέα στη θάλασσα. Έναν όροφο πιο κάτω, υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια και ένα δωμάτιο πλυντηρίων/υπηρεσίας, καθώς και ένα μπάνιο. Τα δωμάτια έχουν πρόσβαση στον ιδιωτικό κήπο.

Μια εξαιρετική κατοικία για μια οικογένεια που θα ήθελε να απολαύσει ποιοτικές και χαλαρωτικές στιγμές κοντά στη θάλασσα.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Σαρωνίδα είναι ένας προορισμός για τη Ριβιέρα της Αθήνας, μόλις 35 χλμ. από τη Νότια Αθήνα και 30 χλμ. από το ακρωτήριο Σούνιο.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από διεθνή σχολεία, πολύ κοντά σε σούπερ μάρκετ και ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο. Μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, μπαρ, καφέ και παραλιακά κλαμπ. Σε κοντινή απόσταση από σημεία για καταδύσεις και wind-surfing.

Προσβασιμότητα: Η Σαρωνίδα απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Λαυρίου, με εύκολη πρόσβαση στα νησιά των Κυκλάδων, 30 λεπτά μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο και την εμπορική περιοχή της Γλυφάδας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02V4JS - 13/03/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex
εμβαδό
130 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.450/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή