Μονοκατοικία βίλα 260 τμ, Κουνουπιδιανά, Ακρωτήρι

Ακρωτήρι
  • € 1.400.000
  • 5+
  • 260
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Συγκρότημα με δύο βίλες στον Σταυρό Ακρωτηρίου προς πώληση. Το ακίνητο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την παραλία και αυτή τη στιγμή λειτουργεί ως τουριστική επιχείρηση. Το συγκρότημα βρίσκεται σε οικόπεδο λίγο παραπάνω από 7.000 τμ με πολύ χώρο για προσθήκη ελαιόδεντρων ή και ηλιακών μονάδων.

Η μεγαλύτερη από τις δύο βίλες έχει ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, άνετη κουζίνα, ξεχωριστό σαλόνι για τηλεόραση και WC στο ισόγειο ενώ στον πρώτο όροφο υπάρχουν 3 υ/δ, ένα εκ των οποίων με δικό του μπάνιο, και ένα οικογενειακό μπάνιο. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα ή στο βουνό και υπάρχει μεγάλη κοινή βεράντα. Ακριβώς δίπλα από την βίλα, βρίσκεται ο ξενώνας με ένα υ/δ, ένα καθιστικό που μπορεί να γίνει υπνοδωμάτιο, δύο ντους και μια μικρή κουζίνα. Η επιφάνεια της βίλας και του ξενώνα είναι 178 τ.μ. Υπάρχει επίσης ένα μεγάλο υπόγειο 123 τμ που περιλαμβάνει γκαράζ, αποθήκες και ένα μπάνιο με ντους.

Η βίλα ξεχωρίζει για τον μοναδικό εξωτερικό χώρο που έχει διαμορφωθεί στην άκρη της πισίνας, είναι σκεπαστός με πέργκολα κι αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα. Είναι ιδανικός χώρος διασκέδαση και χαλάρωση όλη τη διάρκεια της μέρας.

Η μικρότερη βίλα διαθέτει ενιαία κουζίνα και καθιστικό, εσωτερικό γκαράζ μαζί ένα WC στο ισόγειο και δύο υ/δ και μπάνιο στον πρώτο όροφο. Η πισίνα βρίσκεται στον υπερυψωμένο κήπο και υπάρχει μια σκεπαστή πέργκολα κατάλληλη για δείπνο και χαλάρωση. Το εμβαδόν της είναι 82 τμ και το γκαράζ 16,4 τμ ενώ υπάρχει υπόγειο με αποθήκες και μπάνιο με ντουςσυνολικής επιφάνειας 71,9 τμ.

Και οι δύο βίλες έχουν τις δικές τους πισίνες, περιποιημένους κήπους και χώρο για στάθμευση. Ο Σταυρός είναι μια γνωστή περιοχή του Ακρωτηρίου κυρίως για την παραλία της, αλλά επίσης διαθέτει εστιατόρια, μίνι μάρκετ και καφέ.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
BV697 - 12/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
260 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 6 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.400.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή