Γκαρσονιέρα Ελ. Βενιζέλου 83, Αμπελόκηποι 561 21, Ελλάδα, Σκεπάρνη, Αμπελόκηποι

ΑμπελόκηποιΕλ. Βενιζέλου 83, Αμπελόκηποι 561 21, Ελλάδα
  • € 82.000
  • 2
  • 65
  • 2
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2024
Περιγραφή
Αμπελόκηποι, Επτάλοφος: Πωλείται πλήρως ανακαινισμένη Γκαρσονιέρα 65τ.μ. πολυτελείας, προσόψεως στον 3ο όροφο με ατομική θέρμανση fan coil. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 σαλονοκουζίνα, μπάνιο και 1 WC. Είναι κατασκευασμένη το 1975 και διαθέτει συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, κλιματισμό, δάπεδα από πλακάκι, σίτες.. Τιμή 82.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #60871

 

Κορυφαίο νέο πλήρως ανακαινισμένο και ανακαινισμένο διαμέρισμα στο κέντρο των Αμπελοκήπων. Όλες οι συσκευές (διακόπτες φωτός, κλιματισμός, πλυντήριο ρούχων και σόμπα) είναι συνδεδεμένες στο οικιακό Wi-Fi και μπορούν να ελεγχθούν από απόσταση. Όλες οι συσκευές κουζίνας εισάγονται απευθείας από τη Γερμανία συμπεριλαμβανομένου του πλυντηρίου. Το δάπεδο στην κουζίνα και το σαλόνι είναι επενδεδυμένο με ιταλικά πλακάκια (πλακάκια Calcutta), το WC με ισπανικά πλακάκια και το μπάνιο επίσης.
Το υπνοδωμάτιο είναι πλαστικοποιημένο με ξύλινη όψη laminate. Το κρεβάτι και η γκαρνταρόμπα γίνονται από μάστορα και δεν αγοράζονται από κατάστημα. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο μπαλκόνι από το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι και το μπάνιο.
Ολόκληρα τα ηλεκτρικά καλώδια έχουν ανανεωθεί σύμφωνα με τα γερμανικά πρότυπα.

Όλοι οι διακόπτες φώτων μπορούν να ελεγχθούν μέσω μιας εφαρμογής στο διαδίκτυο.

Το διαμέρισμα είναι έτοιμο προς πώληση άμεσα.


Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και
Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Μπιζιόγλης Γιώργος Τηλ 2316007921. κιν. 6931000151 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ.

Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
60871
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
65 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 82.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή