Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Νέος ΚόσμοςDanais, 11
  • € 500.000
  • 341
Περιγραφή
Προς πώληση είτε όλο το κτίριο είτε χωριστά τα διαμερίσματα. Σε οικόπεδο 190,04 τμ, το οποίο έχει συντελεστή δόμησης 3 (χτίζει συνολικά 570 τμ) πωλείται διώροφη μονοκατοικία από την ταράτσα της οποίας φαίνεται η Ακρόπολη. Βρίσκεται στην οδό Δανάης (Δανάης 11) που είναι ένας ήσυχος μικρός δρόμος πολύ κοντά σε στάσεις λεωφορείων και στο σταθμό μετρό του Αγίου Ιωάννη και περίπου 1χλμ από το Ζάππειο. Η πρόσοψη είναι γύρω στα 14 μέτρα και το κτίριο χρήζει ολικής ανακαίνισης. Η τιμή είναι συζητήσιμη. Στο χάρτη μπορείτε να το δείτε εδώ; http://****.**
1) Στο ισόγειο πωλείται διαμέρισμα 54,57 τμ, κατασκευασμένο από χοντρούς πέτρινους τοίχους, ιδιαίτερα ανθεκτικό στο χρόνο, με ξεχωριστή δική του είσοδο από εσωτερική αυλή, παράθυρα σε εσωτερικό διάδρομο και στο δρόμο. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει και άλλο ένα διαμέρισμα 63,35τμ το οποίο επίσης έχει δική του ξεχωριστή εσωτερική αυλή.
2) Πρώτος όροφος, διαμέρισμα 50,44 τμ, κατασκευή ανθεκτική, πέτρινη με ξεχωριστή δική του είσοδο από εσωτερική αυλή. Διαθέτει μικρό μπαλκονάκι στην κρεβατοκάμαρα, μπάνιο με παράθυρο και μεγάλο φωταγωγό με παράθυρα σε κουζίνα, χωλ εισόδου και σαλόνι. Επίσης διαμέρισμα 79,16 τμ, κατασκευή ανθεκτική, πέτρινη με κεντρική είσοδο από το δρόμο και δευτερεύουσα από εσωτερική πίσω μικρή αυλίτσα. Εξαιρετική διαρρύθμιση, φωταγωγός, πατάρι, ένα μπάνιο, κουζίνα και τρία δωμάτια με παράθυρα σε εσωτερικό διάδρομο και στο δρόμο.
3)Στο δεύτερο όροφο υπάρχει μεταγενέστερα χτισμένο διαμέρισμα 81,06 τμ επίσης με δική του αυλή.
Όποιος ενδιαφέρεται είτε για διαμέρισμα είτε για όλο το κτίριο ας επικοινωνήσει μέσω email. Μεσίτες παρακαλώ να μην ενοχλούν εκτός και αν έχουν συγκεκριμένο αγοραστή που επιθυμεί να αγοράσει άμεσα και θέλει να το δει/ελέγξει.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6322691 - 14/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
341 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Έξοδα
τιμή
€ 500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1935
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης