Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Θεσσαλονίκη - ΚέντροΙστορικό Κέντρο
  • € 95.000
  • 1
  • 27
  • 1
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-280 - Θεσσαλονίκη κέντρο Ιστορικό Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο κτίριο οικιστικό στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 27 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1998 και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, ανελκυστήρα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 2 τ.μ. - Τιμή: 95.000 €
Ένα εξαιρετικό επενδυτικό ακίνητο !!. Σε οικοδομή που ανακαινίστηκε πλήρως Εχει γίνει και στατική ενίσχυση του κτηρίου , με πιστοποιημένη μελέτη με τον τωρινό αντισεισμικό κανονισμό . Ηλεκτρικά , υδραυλικά , πατώματα , κουφώματα , ασανσέρ όλα καινούργια. Εξωτερική όψη εντελώς καινούργια.
Όλη η οικοδομή έχει νοικιαστεί σε μεγάλη ξένη εταιρεία διαχείριση Airbnb με τουλάχιστον πέντε χρόνια συμβόλαιο . . Αγοράζεται ακίνητο σε οικοδομή που είναι όλη ανακαινισμένη , με εξαιρετική είσοδο. Όχι τα συνήθη διαμερίσματα που είναι ανακαινισμένα, αλλά η υπόλοιπη οικοδομή είναι χάλια !Ολο το κτήριο θα συντηρείται και θα είναι μόνιμα σε άψογη κατάσταση.

Θα πληρώνεστε με σιγουριά για 5 χρόνια , χωρίς καμία διακοπή . Όλοι γνωρίζουμε πόσο εύκολα φεύγουν ενοικιαστές γιατί βρήκαν κάτι καλύτερο ή ο φοιτητής πήρε μεταγραφή με αποτέλεσμα να χάνουμε ενοίκια
Δεν πληρώνεται τίποτε για συντήρηση .Η Εταιρεία είναι υπεύθυνη με δικά της έξοδα να πληρώνει συντήρηση και βλάβες.
Υποχρέωση της εταιρείας διαχείρισης να παραδώσει το ακίνητο στην κατάσταση που το βρήκε.
Δεν θα σας παίρνει κανείς τηλέφωνο , ούτε γιατί στάζει η βρύση , ούτε γιατί ο από πάνω κάνει φασαρία , ούτε γιατί το ψυγείο δεν λειτουργεί ! όλα αυτά η εταιρεία διαχείρισης τα κάνει.
Στην τιμή είναι τα έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές. Ετήσια ενοίκια 6088 ευρώ.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-280 - 13/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
27 m²
δωμάτια
1 δωμάτιο, 1 μπάνιο
Έξοδα
τιμή
€ 95.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή