Γκαρσονιέρα δεύτερος όροφος, Βαρνάβα, Παγκράτι

Παγκράτι
  • € 210.000
  • 2
  • 77
  • 1
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2024
Περιγραφή
Καλώς ήρθατε σε αυτό το όμορφο διαμέρισμα δεύτερου ορόφου που βρίσκεται σε έναν ήσυχο ανηφορικό δρόμο που οδηγεί στην πλατεία Βαρνάβα. Αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα των 77μ² διαθέτει άρτια εξοπλισμένη διαρρύθμιση με ευρύχωρο σαλόνι και μεγάλη τραπεζαρία, ένα άνετο υπνοδωμάτιο, ένα κομψό μπάνιο και μια κουζίνα με χαρακτηριστική αισθητική της δεκαετίας του '60. Το μπροστινό μπαλκόνι έχει ωραία θέα στο δρόμο και στην Πλατεία.
Σε ιδανική τοποθεσία, αυτή η ιδιοκτησία υπόσχεται μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης για όσους το επιλέξουν για κατοικία και πολύ καλή απόδοση για τους επενδυτές.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης είναι υπό έκδοση.

Η περιοχή γύρω από το Καλλιμάρμαρο είναι σίγουρα μια από τις πιο όμορφες γειτονιές της Αθήνας. Η περιοχή είναι γεμάτη όμορφες νεοκλασικές βίλες, ακμάζουσες ταβέρνες, πολυσύχναστα καφέ, δύο εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin και το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης Γουλανδρή με μια εντυπωσιακή συλλογή. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Εθνικό Κήπο και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την Πλάκα και την Ακρόπολη. Μια νέα δημιουργική γενιά έχει πλέον εγκατασταθεί εδώ, δίνοντας στην περιοχή μια καλλιτεχνική ατμόσφαιρα.
Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλές συνδέσεις με μετρό, τραμ, λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 45 λεπτά έως μία ώρα με τρένο express και απευθείας λεωφορεία.
Επενδυτικές δυνατότητες: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα απολάμβανε μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένη απόδοση επένδυσης
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02UO5K
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
77 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 210.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1968
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή