Ρετιρέ 100 τμ, Άγιος Θωμάς, Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου

Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου
  • € 235.000
  • 4
  • 100
  • 2
  • S
  • Όχι
Περιγραφή
Αυτό διαμέρισμα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, στον Άγιο Θωμά του νομού Ηρακλείου, προσφέρει μια ευχάριστη και λειτουργική κατοικία σε έναν ήσυχο προάστιο. Με επιφάνεια 100 τετραγωνικών μέτρων, το διαμέρισμα αυτό διαθέτει έναν άνετο χώρο διαβίωσης.

Το κτίριο χτίστηκε το 2005 και προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, δύο τουαλέτες, δύο κουζίνες και έναν άνετο χώρο σαλονιού.

Η ακίνητη ιδιοκτησία συμπεριλαμβάνει επίσης δύο θέσεις στάθμευσης, καθώς και μια αποθήκη 50 τετραγωνικών μέτρων. Ο εξωτερικός χώρος διαθέτει έναν κήπο με 100 ρίζες ελιές και 100 ρίζες αμπέλι, καθώς και ένα μπάρμπεκιου για ευχάριστες στιγμές ψυχαγωγίας και χαλάρωσης.

Τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στην ακίνητη ιδιοκτησία, όπως η ξυλόσομπα ενεργειακή, ο καυστήρας πυρήνας και ο ξυλόφουρνος, προσφέρουν επιπλέον άνεση και ευχαρίστηση στην καθημερινή ζωή. Τα αλουμινένια κουφώματα, το τριφασικό και μονοφασικό ρεύμα και η διαθεσιμότητα νερού είναι επιπλέον πλεονεκτήματα που κάνουν αυτό το διαμέρισμα μια εξαιρετική επιλογή για μόνιμη κατοικία ή εξοχική κατοικία.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
16130 - 19/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
4 (2 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
ημιυπόγειο
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 235.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή