Duplex, άριστη κατάσταση, 180 τμ, Πανόραμα, Βούλα

Βούλα
  • € 900.000
  • 5
  • 180
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Στην Ανατολική Αττική, στην περιοχή της Βούλας, στο Πανόραμα, διατίθεται προς πώληση μεζονέτα 180τ.μ., 2 επιπέδων, 1ου-2ου ορόφου, με φανταστική θέα.
Πρόκειται για ένα προσόψεως, διαμπερές και πολύ φωτεινό ακίνητο, με θέα τη θάλασσα. Είναι κατασκευής του 1993, μερικώς ανακαινισμένο. Στον 1ο όροφο βρίσκονται οι ιδιωτικοί χώροι, τα 4 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το 1 μάστερ με δικό του μπάνιο και ένα 2ο μπάνιο, κοινό για όλα τα υπνοδωμάτια. Στον 2ο όροφο, τοποθετείται το ευρύχωρο σαλόνι με το τζάκι, σε ενιαίο χώρο με την τραπεζαρία αλλά και την πλήρως εξοπλισμένη, ανοιχτή, υπερυψωμένη κουζίνα, όπως και ένα κοινόχρηστο w/c.
Διαθέτει δάπεδα με πλακάκια, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, τέντες στις βεράντες, θυροτηλεόραση και εσωτερική σκάλα. Η θέρμανση είναι αυτόνομη πετρελαίου, ενώ διατίθενται επίσης κλιματιστικά για την ψύξη και ηλιακός θερμοσίφωνας με boiler για τη θέρμανση του νερού.
Έχει μεγάλα μπαλκόνια που το καθιστούν ιδιαίτερα φωτεινό, με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Επιπλέον, διαθέτει χώρο στάθμευσης και μπάρμπεκιου.
Βρίσκεται σε πολύ καλή τοποθεσία, δίπλα σε μεγάλο πάρκο, με άμεση πρόσβαση στην αγορά και τις δημόσιες συγκοινωνίες και σε κοντινή απόσταση οδικώς από την παραλία
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1683162 - 14/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
180 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1993
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή