Duplex, νέα, 191 τμ, Κέντρο, Θέρμη

Θέρμη
  • € 575.000
  • 4
  • 191
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2024
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ (ΜΕΖΟΝΕΤΑ)
ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ (!!!!),
σε τρία επίπεδα, εμβαδού καθαρού 191 τμ., ένα κτίριο μοντέρνας αρχιτεκτονικής, με πολυτελή κατασκευή, ΕΤΟΙΜΗ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.
Βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή, σε άψογα δομημένη, με νέα κτίσματα, με καλή ρυμοτομία, με δρόμους μεγάλου πλάτους, σε επάρκεια χώρων πρασίνου και κοινωφελών χώρων πόλης.
Εχει σχεδιαστεί από ομάδα έμπειρων αρχιτεκτόνων και επιμελήθηκε, υπό την επίβλεψη έμπειρων πολιτικών μηχανικών, η στατική αντοχή του κτιρίου, ώστε να κατασκευαστεί με μεγάλη επιμέλεια και με υψηλό αίσθημα ευθύνης.
Είναι αυτόνομη, με αποκλειστική χρήση του ακαλύπτου χώρου (189 τμ.), όπου βρίσκονται ο κήπος, οι δύο στεγασμένες θέσεις στάθμευσης (39 τμ.) και μια υπέροχη πισίνα (25 τμ.), ως κοιτίδα δροσιάς στην καθημερινότητα.
Στο πρώτο επίπεδο, εμβαδού 95 τμ., βρίσκονται οι χώροι διημέρευσης με ένα master υπνοδωμάτιο (ensuite) με ντουλάπα, ιδιωτικό w.c. Ολοι οι χώροι είναι σε άμεση επαφή με τον κήπο και τον χώρο της πισίνας, ενώ συγχρόνως επικοινωνεί με 12 τμ. ημιπαίθριο χώρο και 8 τμ. χώρο εξωτερικής διημέρευσης καλυμμένο με πέργκολες.
Στο δεύτερο “ήσυχο” επίπεδο, βρίσκονται δύο υπνοδωμάτια, ο άνετος χώρος λουτρού, ένα επιπλέον w.c., συνολικού εμβαδού 60,05 τμ. Ομοια διατεταγμένα είναι οι χώροι και στο τρίτο επίπεδο, εμβαδού 36,30 τμ., με ένα υπνοδωμάτιο και wc, το οποίο επιπλέον πλαισιώνεται με 38 τμ. ημιυπαίθριο χώρο. Υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας των επιπέδων με τοποθέτηση lift στον προβλεπόμενο χώρο.
Το διαμέρισμα, ενεργειακά οπλισμένο (κατηγορία Α+plus), φέρει προσεγμένα, με μοντέρνες πινελιές, έπιπλα κουζίνας, με κουφώματα της εταιρείας Alumil, βαρέως τύπου, με μεγάλο δείκτη ηχομείωσης (dB), προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από όλα τα καιρικά φαινόμενα.
Η εγκατεστημένη αντλία θερμότητος, πιστοποιημένης εταιρίας, δίνει τον χειμώνα, ενδοδαπέδια, τη ζεστασιά και τη δροσιά το καλοκαίρι.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
13032024_xenia_2
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
191 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 575.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή