Τριάρι νέο, δεύτερος όροφος, Κέντρο, Θέρμη

Θέρμη
  • € 305.000
  • 4
  • 133
  • 3
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2024
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ!!!!
Στον 2ο όροφο, εμβαδού 133 τμ. (καθαρού 113 τμ.), με νότιο προσανατολισμό, σε νεόδμητη πολυτελή οικοδομή, σχεδόν ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.
Βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή, σε άψογα δομημένη, με νέα κτίσματα, με καλή ρυμοτομία, με δρόμους μεγάλου πλάτους, σε επάρκεια χώρων πρασίνου και κοινωφελών χώρων πόλης.
Εχει σχεδιαστεί από ομάδα έμπειρων αρχιτεκτόνων, είναι διαμπερές, με πολυτελή κατασκευή, με έξοδο σε μπαλκόνι από όλους του χώρους, με κύριο, αυτό, στην πρόσοψη του καθιστικού πλάτους 2 μ. και εμβαδού16 τμ., περίπου, με ανεμπόδιστη θέα.
Το διαμέρισμα, ενεργειακά οπλισμένο (κατηγορία Α+plus), αποτελείται από τρία (3) μεγάλα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων, ένα,master υπνοδωμάτιο (ensuite) με ντουλάπα, ιδιωτικό w.c. και μπαλκόνι, άνετο χώρο λουτρού, ένα επιπλέον w.c. ξένων και ειδικά άνετο φωτεινό χώρο διημέρευσης, σαλονιού – καθιστικού-κουζίνας, εμβαδού περίπου 45 τμ.
Τα έπιπλα κουζίνας είναι νέα προσεγμένα με μοντέρνες πινελιές.
Τα κουφώματα είναι της εταιρείας Alumil, βαρέως τύπου, με μεγάλο δείκτη ηχομείωσης (dB), προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από όλα τα καιρικά φαινόμενα.
Η εγκατεστημένη αντλία θερμότητος, πιστοποιημένης εταιρίας, δίνει τον χειμώνα, ενδοδαπέδια, τη ζεστασιά και τη δροσιά το καλοκαίρι.
Το κοινόχρηστο κλιμακοστάσιο είναι άνετο, με θέση ΑΜΕΑ. Οκοινόχρηστος ανελκυστήρας είναι της εταιρείας KLEEMANΝ, εξοπλισμένος με έναν υπερσύγχρονο inverter, που ελαχιστοποιεί τον θόρυβο και διασφαλίζει την μακροχρόνια αντοχή, την άριστη ποιότητα διαδρομής, την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, κυρίως όμως, την ασφάλεια των χρηστών.
Η στατική αντοχή, του όλου κτιρίου, υπολογίσθηκε σύμφωνα με τον νέο αντισεισμικό κανονισμό και έχει κατασκευαστεί με μεγάλη επιμέλεια, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με την επίβλεψη έμπειρων πολιτικών μηχανικών .
Στο ισόγειο υπάρχει ο κήπος με πράσινο στον ακάλυπτο χώρο, ενώ στον ελεύθερο ισόγειο χώρο βρίσκεται η ισόγεια αποθήκη εμβαδού 4 τμ. και ο χώρος στάθμευσης εμβαδού 9,50 τμ., παρακολουθήματα της κατοικίας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
13032024_D3
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
133 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 305.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή