Γκαρσονιέρα Λεωφόρος Αγίου Ιωάννου Καρέα, 162 33, Βύρωνας, Καρέας, Βύρωνας

ΒύρωναςΛεωφόρος Αγίου Ιωάννου Καρέα, 162 33, Βύρωνας
  • € 400/μήνα
  • 1
  • 28
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 7-963 - Βύρωνας Καρέας ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 28 τ.μ. σε οικόπεδο 559 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1957 με ενεργειακή κλάση Ζ και ανακαινίστηκε το 2020. Διαθέτει θέα σε πάρκο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου απόσταση από μετρό 4000 μέτρα - Τιμή: 400 €
Διατίθεται προς μίσθωση αποκλειστικά από τη EUPERTY Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Ακινήτων, στούντιο ισογείου με εμβαδόν 28,38τμ, το οποίο αποτελείται από έναν χώρο εισόδου, έναν ενιαίο χώρο καθιστικού - κουζίνας και ένα μπάνιο, με τη βέλτιστη δυνατή κατανομή χώρων. Ανακαινίστηκε ολοκληρωτικά και καλαίσθητα το 2020 (ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, κουζίνα, μπάνιο, κουφώματα, δάπεδα, πόρτα ασφαλείας, χρωματισμοί κλπ) κι έκτοτε δεν έχει κατοικηθεί. Διαθέτει επίσης καινούργιο εξοπλισμό όπως μονάδα κλιματιστικού τύπου split και ηλεκτρική κουζίνα, ηλεκτρικά ρολλά και μεγάλη ντουλάπα, ενώ υπάρχει αναμονή τοποθέτησης πλυντηρίου ρούχων στην τουαλέτα και ψυγείου στην κουζίνα. Η πολυκατοικία δεν διαθέτει κεντρική θέρμανση και η θέρμανση-ψύξη του ακινήτου επιτυγχάνεται μέσω του κλιματιστικού. Από τα παράθυρα του ακινήτου παρέχεται ανεμπόδιστη θέα λόγω του αναγλύφου της περιοχής και του προσανατολισμού του ακινήτου, ενώ από την ταράτσα της τετραώροφης πολυκατοικίας προσφέρεται απεριόριστη 360 θέα προς όλη την Αττική. Το ακίνητο βρίσκεται στην όμορφη και ήσυχη γειτονιά των προσφυγικών πολυκατοικιών του Καρέα με τη μεγάλη ιστορία, δίπλα στο βουνό και τους ανοιχτούς χώρους πρασίνου της περιοχής που προσφέρονται για βόλτες, πεζοπορία, ποδήλατο και χαλάρωση. Απέχει 100μ από στάση λεωφορείου και 500μ από τη Λεωφόρο Αλίμου-Κατεχάκη με πρόσβαση τόσο από το κέντρο της Αθήνας, όσο και από τα νότια και τα βόρεια προάστια και εύκολη παρόδια στάθμευση. Στη γειτονιά επικρατεί η χρήση της κατοικίας, με έντονη την αίσθηση της παραδοσιακής γειτονιάς και των φιλόξενων ανθρώπων, ενώ πλησίον υπάρχουν αθλητικές εγκαταστάσεις και χώροι πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Το ακίνητο είναι ιδανικό για καθηγητές, φοιτητές, επαγγελματίες ή και νεαρά ζευγάρια, μιας και συνδυάζει από τη μία την ηρεμία και το όμορφο φυσικό περιβάλλον και από την άλλη την εύκολη πρόσβαση στο κέντρο, στα πανεπιστήμια, σε νοσοκομεία κλπ. Μεγάλο πλεονέκτημα αποτελούν τα εξαιρετικά χαμηλά κοινόχρηστα.
Το ακίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο προς μακροχρόνια μίσθωση κι έτοιμο προς κατοίκηση. Μπορείτε να δείτε την Εικονική Περιήγηση του ακινήτου στον σύνδεσμο: https://my.matterport.com/show/?m=ULFzrea6Zs9.
Επίσης μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικό βίντεο περιήγησης στον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=9_NDijiJ8ko.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
7-963 - 14/03/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
28 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 400/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1957
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή