Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΛίμνηΛίμνη
  • € 1.000.000
  • 1.281
Περιγραφή
ΛΙΜΝΗ - Ξενοδοχείο 1281τμ σε οικόπεδο 17000τμ, 2 επίπεδα: υπόγειο (80τμ) - ισόγειο (1.201τμ), πολύ καλή κατάσταση, κατασκευή 1998, ενεργειακή κλάση Πεα υπό έκδοση.
Στην περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, διατίθεται προς πώληση συγκρότημα κατοικιών - ξενοδοχείο που περιλαμβάνει δυο κτίρια. Η θέα είναι προνομιακή καθώς είναι χτισμένο δίπλα στον κεντρικό άξονα Χαλκίδας Λίμνης Αιδηψού με θέα τον Ευβοϊκό Κόλπο.
Το πρώτο κτίριο βρίσκεται εντός ελαιοπεριβολιού έκτασης 6,5 στρέμματα και το δεύτερο σε έκταση 10,5 στρέμματα, περιλαμβάνει αμπελώνα περίπου ένα στρέμμα. Αναλυτικά: Βατερή 1: Η κατασκευή είναι άριστης ποιότητας, εναρμονισμένη με το περιβάλλον, σεβόμενη την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Κύρια χαρακτηριστικά είναι, οι ξύλινες στέγες, τα χαγιάτια, οι πέργκολες, οι πλακοστρωμένες αυλές και οι πέτρινοι τοίχοι και πεζούλες. Η ιδιοκτησία έχει έκταση 6,5 στρέμματα και περιλαμβάνει ένα κτίριο 658 τμ. με κύριους και βοηθητικούς χώρους. Διαθέτει επίσης πισίνα, γεώτρηση, ημιαυτόματο πότισμα για τους κήπους και το κτήμα. Τα πάρκινγκ 3 στη σειρά, παρέχουν χώρους για όλους τους επισκέπτες. Η παροχή νερού έρχεται από το δημοτικό κεντρικό δίκτυο, ενώ η αποχέτευση είναι κοινή με τη Βατερή 2, που καταλήγει σε ένα αντλιοστάσιο και από εκεί συνδέεται με τον βιολογικό καθαρισμό του Δήμου. Η θέρμανση των εγκαταστάσεων γίνεται με καλοριφέρ η air condition για δροσιά το καλοκαίρι. Ο εξοπλισμός των δωματίων είναι πλούσιος και σύγχρονος. Έκτος αυτού, όλα τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι, τηλεφωνικό κέντρο κι για την ασφάλεια των επισκεπτών έχουν τοποθετηθεί, ειδικοί ανιχνευτές μονοξειδίου του άνθρακα.
Στη μονάδα τέλος είναι εγκαταστημένος μετεωρολογικός σταθμός σε συνεργασία με το Αστεροσκοπείο Αθηνών.
Βατερή 2: Το κτίριο αρχικά ( πριν τη πυρκαγιά ) κατασκευάστηκε με τα πλέον σύγχρονα υλικά με κύριο αρχιτεκτονικό χαρακτηριστικό παρόμοιο με το αρχικό κτίριο της Βατερης 1. Η συνολική επιφάνεια του κτίσματος είναι 543τμ, επιπροσθέτως δε κι ένα υπόγειο γκαράζ 80 περίπου τμ. Η συνολική έκταση της ιδιοκτησίας είναι στα 10,5 στρέμματα. Εντός της έκτασης υπάρχει ένα γήπεδο τένις, ένα παρκινγκ 4 θέσεων, το αντλιοστάσιο λημμάτων, ο κήπος, ο αμπελώνας (1 περίπου στρέμμα) και τα ελαιόδεντρα. Στο ισόγειο υπάρχουν 4 υπνοδωμάτια που έχουν υποστεί περιορισμένες φθορές από τη πυρκαγιά, μια αποθήκη, ένα wc, και μια ιματιοθήκη. Η ύδρευση γίνεται από το κεντρικό δημοτικό δίκτυο, ο κήπος κι ο ελαιώνας αρδεύεται από τη γεώτρηση της Βατερής 1 και η αποχέτευση είναι κοινή, όπως έχουμε ήδη προαναφέρει. Η θέρμανση γίνεται με καλοριφέρ η air condition για δροσιά το καλοκαίρι. Τα δωμάτια είναι κι αυτά πλήρως εξοπλισμένα και διαθέτουν επίσης τζάκι και σύνδεση τηλεφωνική με τη Βατερή 1
Τιμή €1.000.000 (κωδ. 2541) +(30) 210 9210700 FRIENDS REAL ESTATE
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2541 - 14/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.281 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
Έξοδα
τιμή
€ 1.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή