Duplex Σαλαμίνα, Κέντρο, Σαλαμίνα

ΣαλαμίναΣαλαμίνα
  • € 845.000
  • 5
  • 196
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Αποκλειστικά από το γραφείο μας! Μια εκπληκτική μεζονέτα δύο επιπέδων με εντυπωσιακό εμβαδόν 196τμ. προσφέρεται προς πώληση στην περίφημη Σαλαμίνα! Κατα την είσοδο στον πρώτο όροφο, βρισκόμαστε σε έναν ευρύχωρο χώρο σαλονιού, όπου στα αριστερά μπορούμε να δούμε έναν καθιστικό χώρο με μαρμάρινο τζάκι, καθώς και μια τραπεζαρία με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Στον ίδιο όροφο υπάρχει επίσης η κουζίνα και ένα WC.

Ανεβαίνοντας την ξύλινη σκάλα στον δεύτερο όροφο, βρίσκουμε τέσσερα άνετα υπνοδωμάτια, όπου ένα από αυτά είναι master με το δικό του μπάνιο. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν ανεμπόδιστη θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Επιπλέον, στον ίδιο όροφο, υπάρχει ένας ευρύχωρος γραφειακός χώρος με μεγάλη βιβλιοθήκη, ο οποίος μπορεί να μετατραπεί σε ένα επιπλέον δωμάτιο ή σε playroom, αν επιθυμείτε.

Η θέρμανση είναι ατομική με χρήση πετρελαίου, ενώ υπάρχει εγκατάσταση κλιματισμού για άνεση κατά τη διάρκεια όλου του έτους. Η αισθητική του ακινήτου ενισχύεται από τα αλουμινένια παράθυρα με διπλά τζάμια και τα δάπεδα από πλακάκια και ξύλο.

Η κατάσταση αυτής της μεζονέτας είναι εξαιρετική, ενώ η τοποθεσία της προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες και ανέσεις. Αρχικά βρίσκεται μόλις 250 μέτρα από τη θάλασσα και 6 λεπτά, με τα πόδια, από τον όμορφο παραλιακό πεζόδρομο της Σαλαμίνας. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι βρίσκεται 5 λεπτά από το Αρχαιολογικό Μουσείο και 15 λεπτά από ένα δημοφιλές αξιοθέατο τους Ανεμόμυλους, όπου αξίζει να επισκεφτεί κανείς για μια πανοραμική και μαγευτική θέα προς τη θάλασσα. Το λιμάνι της περιοχής βρίσκεται μόλις 13 λεπτά με το αμάξι, παρέχοντας κιόλας πολύ εύκολη πρόσβαση στην Αθήνα.

Σε μια ήρεμη γειτονιά, αυτή η μεζονέτα είναι πραγματικά η ιδανική επιλογή για εκείνους που αναζητούν μια παραθαλάσσια και μοντέρνα κατοικία σε έναν προνομιούχο τόπο διαβίωσης, κοντά στο κέντρο της Αθήνας.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ,σύμφωνα με το Ν. 4072/11=4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για να κλείσετε ραντεβού και να θαυμάσετε από κοντά αυτήν την εντυπωσιακή μεζονέτα, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω στοιχεία:
Υπεύθυνος Ακινήτου: Αδραχτάς Κώστας
KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
887765 - 28/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
196 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 845.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή