Τριάρι νέο, δεύτερος όροφος, Δικηγορικά, Βούλα

Βούλα
  • € 980.000
  • 4
  • 120
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Ένα πολύ όμορφο μοντέρνο και φωτεινό διαμέρισμα 120τ.μ. , 2ου ορόφου κατασκευής του 2020 περιμένει τον νέο ιδιοκτήτη του. Βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες περιοχές της Κάτω Βούλας εντός οικοπέδου 811 τ.μ. μόλις 150 μ. από την παραλιακή ζώνη, ενώ παράλληλα είναι σε απόσταση 5 λεπτών από το κέντρο της Βούλας.

Το διαμέρισμα έχει έξυπνη διαρύθμιση και αποτελείται από open plan κουζίνα, καθιστικό με τζάκι, ενα master υπνοδωμάτιο και δύο υπνοδωμάτια με κοινό μπάνιο. Διαθέτει επίσης μεγάλο μπαλκόνι με πανοραμική θέα και βοηθητικό μπαλκόνι για οποιαδήποτε χρήση. Έχει την ευχέρεια να είναι διαμπερές, με φυσικό φώς που εισέρχεται στη κατοικία και από τις τρεις πλευρές. Όσον αφορά τα δάπεδα είναι laminate, με ενδοδαπέδια θέρμανση, αντλία θερμότητος, κλιματισμό, σήτες παραθύρων, τέντες στο μπαλκόνι, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό και ηλιακό θερμοσίφωνα. Διαθέτει ανεξάρτητη αποθήκη υπογείου και δύο θέσεις parking με δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικόυ οχήματος. Μια ιδανική κατοικία και μια πολύ καλή επενδυτική ευκαιρία για μακροχρόνια ή βραχυχρόνια μίσθωση.Τέλος, διαθέτει ενεργειακό πιστοποιητικό Α+.

Τοποθεσία: Η Βούλα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς είναι πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή, αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, που φιλοξενεί μοντέρνες μπουτίκ, wine bars, καφετέριες, εστιατόρια, μια μαγευτική παραλία ενώ διαθέτει ένα πολύ καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Έχει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο με σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια, τράπεζες και είναι πολύ κοντά στα ξενόγλωσσα σχολεία.
Προσβασιμότητα: Προσβασιμότητα με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και προς τη Γλυφάδα, το κοντινότερο εμπορικό κέντρο, ενώ απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο του Ελληνικού.
Επενδυτική δυναμική: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UJUK - 19/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 980.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2020
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία fan coil
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή