Γκαρσονιέρα Κρήτης 3, 564 30, Σταυρούπολη, Κέντρο, Σταυρούπολη

ΣταυρούποληΚρήτης 3, 564 30, Σταυρούπολη
  • € 99.000
  • 1
  • 54
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: S1-1541 - Σταυρούπολη Τερψιθέα ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 54 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1980 και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 99.000 €
Πωλείται διαμέρισμα 54 τ.μ., στην περιοχή της Μονής Λαζαριστών, στον 1ο όροφο τετραώροφης οικοδομής του 1980. Η οικοδομή ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΣΑΝΣΕΡ.
Το διαμέρισμα έχει ανακαινιστεί πλήρως και αποτελείται από ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα, σαλοκουζίνα και μπάνιο. Το πάτωμα είναι πλακάκι και ξύλο.
Διαθέτει μπαλκόνι περιμετρικά, πόρτα ασφαλείας, ατομικό φυσικό αέριο, A/C, καινούργια κουφώματα με σίτες, τέντες, θυροτηλεόραση και συναγερμό.
Είναι πολύ φωτεινό με ανοιχτωσιά και είναι πολύ κοντά σε σχολεία, αγορά και πολύ καλά συνδεδεμένο με λεωφορεία προς το κέντρο της πόλης.
Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική. Αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του και επικοινωνήστε άμεσα στα τηλέφωνα που αναγράφονται ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Να μην ξεχνάτε τον κωδικό του ακινήτου για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Η εταιρία μας λειτουργεί βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
S1-1541 - 14/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
54 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 99.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή