Γκαρσονιέρα Πατριάρχου Γρηγορίου Ε' 67, Καλλιθέα 17676, Κέντρο, Καλλιθέα

ΚαλλιθέαΠατριάρχου Γρηγορίου Ε' 67, Καλλιθέα 17676
  • € 225.000
  • 2
  • 60
  • 1
  • 5
  • Όχι
Περιγραφή
Το μοντέρνο και κομψό Allure Business Condos είναι ένα 7-όροφο κτίριο 38 διαμερισμάτων στην περιοχή της Καλλιθέας. Μια ευρύχωρη αυλή με πισίνα και ξαπλώστρες προσφέρουν την ευκαιρία να απολαύσετε το ήπιο μεσογειακό κλίμα σχεδόν 200 ημέρες το χρόνο.

Το έργο αποτελείται από διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου, διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων και στούντιο. Όλες οι οικιστικές μονάδες του Allure Business Condos είναι ελκυστικές τόσο για προσωπική χρήση όσο και για ενοικίαση. Τα διαμερίσματα απευθύνονται σε φοιτητές, επαγγελματίες ταξιδιώτες, νεαρά ζευγάρια και οικογένειες.

Η περιοχή της Καλλιθέας βρίσκεται μεταξύ της νότιας Αθηναϊκής Ριβιέρας και του κέντρου της πρωτεύουσας, περίπου 5 χλμ. από το λιμάνι του Πειραιά. Η Καλλιθέα είναι ένα ζωντανό μέρος με πολλές υποδομές και σε λίγα λεπτά βρίσκεστε στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Οι στάσεις λεωφορείων βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το ABC project, ενώ ο σταθμός του μετρό Καλλιθεα απέχει μόλις 100μ. Η Δαβάκη, η κεντρική πλατεία της περιοχής, απέχει 650μ.

Στην ίδια περιοχή θα βρείτε τα φημισμένα ελληνικά πανεπιστήμια "Πάντειον" και "Χαροκόπειο" και το μοντέρνο "Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος" που περιλαμβάνει την Εθνική Βιβλιοθήκη, την Εθνική Λυρική Σκηνή, το Πάρκο Πολιτισμού και Εκπαίδευσης, έναν παραλιακό δρόμο και μια μαρίνα σκαφών αναψυχής. Στη γειτονιά του "ABC" υπάρχουν διάφορα καταστήματα, αθλητικοί σύλλογοι, διαγνωστικά κέντρα και κέντρα υγείας, καφετέριες, εκπαιδευτικά ιδρύματα κ.λπ.

Όλα τα παραπάνω την καθιστούν ελκυστική επενδυτική τοποθεσία.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
501 - 15/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
60 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
5° όροφος, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 225.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία fan coil
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή