Δυάρι άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, 40 Εκκλησιές, 40 Εκκλησιές - Ευαγγελίστρια

40 Εκκλησιές - Ευαγγελίστρια
  • € 148.000
  • 3
  • 71
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Άνεση και ασφάλεια στις 40 Εκκλησίες.
Αυτό το φωτεινό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων βρίσκεται σε μια φιλική και ήσυχη γειτονιά στις 40 Εκκλησιές και περιμένει τον νέο του ιδιοκτήτη.
Διαθέτει ένα ευρύχωρο, φωτεινό σαλόνι και μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Το φυσικό φως πλημμυρίζει το χώρο, ενώ ο ευνοϊκός προσανατολισμός του το διατηρεί ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι. Επίσης, προσφέρει μία μοναδική θέα σε βουνό, καθώς και άμεση πρόσβαση σε πάρκα,σχολεία και χώρους με πράσινο. Ταυτόχρονα, βρίσκεται μία ανάσα μακριά από τα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής, τα πανεπιστήμια και το κέντρο της πόλης. Συνδυάζει με έναν μοναδικό τρόπο άνεση, ασφάλεια και ζωντάνια.
Το Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

40 Εκκλησιές
Η περιοχή 40 Εκκλησιές στη Θεσσαλονίκη είναι ένας δημοφιλής προορισμός για κατοικίες και ακίνητα, με μεγάλη ιστορική και πολιτιστική αξία.

Τοποθετημένη σε κεντρική τοποθεσία, η περιοχή προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες. Κοντά στην κεντρική αγορά, εστιατόρια, καφετέριες, σχολεία και πανεπιστήμια, οι κάτοικοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων και εγκαταστάσεων στη γύρω περιοχή.

Τα ακίνητα εδώ ποικίλλουν, από παραδοσιακά πέτρινα σπίτια και αυθεντικές μονοκατοικίες με αυλές, έως και μοντέρνα διαμερίσματα. Η αρχιτεκτονική της περιοχής διατηρεί την παραδοσιακή αισθητική της Θεσσαλονίκης, με γραφικά στενά και αναπαλαιωμένα κτίρια.

Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα των 40 Εκκλησιών είναι η κοντινή απόσταση από το ιστορικό κέντρο της πόλης, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα αξιοθέατα και τον πολιτισμό της Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, η περιοχή είναι καλά συνδεδεμένη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, επιτρέποντας εύκολη πρόσβαση σε άλλες περιοχές της πόλης.

Συνολικά, οι 40 Εκκλησίες αποτελούν μια όμορφη και πολυπόθητη περιοχή για οικογένειες και επαγγελματίες, που επιθυμούν να ζήσουν σε μια ζωντανή και παραδοσιακή περιοχή με πλούσια ιστορία και όλες τις ανέσεις της αστικής ζωής.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02V4BV - 19/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
71 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 148.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή