Duplex Κηφισιά, Νέα Κηφισιά, Κηφισιά

ΚηφισιάΚηφισιά
  • € 1.414.000
  • 5+
  • 202
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Ανακαλύψτε την απόλυτη οικιακή πολυτέλεια σε αυτήν τη νέα ανεξάρτητη μονοκατοικία στη Νέα Κηφισιά. Με έκταση 202 τ.μ. και τριών επιπέδων, αυτή η μεζονέτα συνδυάζει την πολυτέλεια με τη λειτουργικότητα για να προσφέρει μία ανώτερη εμπειρία ζωής.

Το σπίτι διαθέτει 4 Υ/Δ και 3 έως 4 μπάνια, 2 κουζίνες καθώς και μία πολυτελή πισίνα με ανάγλυφη touch μεμβράνη που δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον. Επίσης, διαθέτει 1 έως 2 θέσεις στάθμευσης. Ο χώρος του υπογείου έχει δική του είσοδο, είναι πλήρως ανεξάρτητος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ενοικίαση.

Απολαύστε τη ζεστασιά και την άνεση κάθε εποχή με τα ενεργειακά συστήματα, συμπεριλαμβανομένης της ενδοδαπέδιας θέρμανσης με φυσικό αέριο, της αντλίας θερμότητας και του συστήματος Fan Coil. Επιπλέον, στο χώρο θα υπάρχει ενεργειακό τζάκι.

Η ασφάλεια είναι προτεραιότητα, και για αυτόν τον λόγο το σπίτι διαθέτει θωρακισμένη πόρτα εισόδου υψηλών προδιαγραφών και προεγκαταστάσεις για έξυπνο συναγερμό, κάμερες ασφαλείας και εγκατάσταση υποδομής για φωτοβολταϊκά με NET METERING.

Απολαύστε την εκπληκτική θέα από τις μεγάλες βεράντες, ενώ δίνεται η δυνατότητα προεγκατάστασης κήπου με αυτόματο φωτισμό LED που δημιουργεί έναν χώρο χαλάρωσης και απόλαυσης.

Το σπίτι διαθέτει υψηλής ποιότητας υλικά, ενιαίο σχεδιασμό της κουζίνας με το σαλόνι και την τραπεζαρία, και υψηλής αισθητικής είδη υγιεινής και μπαταρίες.

Σε εξαιρετική τοποθεσία κοντά σε σχολεία, πάρκα, αθλητικά κέντρα, συγκοινωνίες και αγορά, αυτή η βίλα προσφέρει την ιδανική ισορροπία μεταξύ πολυτέλειας, άνεσης και πρακτικότητας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι απαλλαγμένο από κοινόχρηστα, ενώ το σπίτι μπορεί να σχεδιαστεί για ΑΜΕΑ.
Κατόπιν συνεννόησης, όσο η μεζονέτα βρίσκεται στη φάση της προπώλησης ή της κατασκευής, υπάρχει μεγάλη γκάμα επιπρόσθετων επιλογών, για να καλύψει τη κάθε σας ανάγκη.
Καλέστε το γραφείο μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά.

Τιμή: €1.414.000. BlueBrick Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2102208392, email: info@bluebrick.gr, website: https://bluebrick.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
759760 - 08/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
202 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.414.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή