Τριάρι άριστη κατάσταση, τρίτος όροφος, Άνω Γλυφάδα, Γλυφάδα

Γλυφάδα
  • € 425.000
  • 4
  • 90
  • 2
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Γωνιακό διαμέρισμα, 90 τ.μ., με θέα θάλασσα που βρίσκεται στην καρδιά της Άνω Γλυφάδας. Αυτό το πρόσφατα ανακαινισμένο σπίτι διαθέτει ένα μοντέρνο ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, με μοντέρνο τζάκι, σε συνδυασμό με μια ολοκαίνουργια κουζίνα. Ο κύριος χώρος διαβίωσης περιβάλλεται από 2 μπαλκόνια. Ένα καθιστικό με θέα θάλασσα και ένα μικρότερο δίπλα στην κουζίνα που χρησιμεύει ως μπάρμπεκιου.
Η πρόσφατη ανακαίνιση έδωσε νέα ζωή στον κεντρικό χώρο με νέο δάπεδο, νέα μπάνια και κουζίνα που διαμορφώνουν το σκηνικό ενός ολοκαίνουργιου διαμερίσματος. Αυτό το σπάνιο εύρημα περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, ένα master. Ιδανικό για κάθε οικογένεια, το τρίτο υπνοδωμάτιο μπορεί να λειτουργήσει ως δωμάτιο-ντουλάπα ή playroom και να δημιουργήσει επιπλέον χώρο. Τα δωμάτια διαθέτουν ξύλινο δάπεδο για να συμπληρώνουν τη ζεστή ατμόσφαιρα αυτού του διαμερίσματος.
Το διαμέρισμα περιλαμβάνει επίσης 12 τ.μ. ιδιωτική αποθήκη στο υπόγειο και 2 κλειστές θέσεις στάθμευσης σε ξεχωριστό γκαράζ από τα υπόλοιπα διαμερίσματα.

Η τοποθεσία είναι ένας ιδανικός συνδυασμός της ηρεμίας μιας κατοικημένης περιοχής και ενός κεντρικού σημείου της πόλης. Το κτίριο βρίσκεται στην καρδιά της Άνω Γλυφάδας, λίγα μόλις βήματα μακριά από σχολεία, καταστήματα και μέσα μαζικής μεταφοράς. Μετά το ηλιοβασίλεμα η γειτονιά είναι ήσυχη και γαλήνια, ιδανική για χαλάρωση σε αυτό το υπέροχο σπίτι. Πωλείται και επιπλωμένο.

*Το Ενεργειακό Πιστοποιητικό είναι υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η Γλυφάδα είναι ο εμπορικός κόμβος της Αθηναϊκής Ριβιέρας με πολυσύχναστη εμπορική κίνηση στη διάρκεια της ημέρας και με ζωντανή νυχτερινή ζωή μέχρι το σούρουπο. Αποτελεί έναν προορισμό μόδας με πολλές επώνυμες μπουτίκ αλλά και πολλά εμπορικά μαγαζιά με άποψη και στυλ. Φραγμένο στην μία πλευρά της πόλης από το μοναδικό γήπεδο γκολφ με τις 18 τρύπες και δίπλα από αυτό με μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας, η Γλυφάδα υπόσχεται να προσφέρει το καλύτερο για όλους τους τρόπους ζωής.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ένας σύγχρονος παραθαλάσσιος προορισμός με εύκολη πρόσβαση στις παραλίες, τα καφέ, τα εστιατόρια και τα καλοκαιρινά beach bar και κλαμπ. Η Γλυφάδα είναι κοντά στα διεθνή σχολεία και αποτελεί ένα ασφαλές περιβάλλον για την ανατροφή των παιδιών, διαθέτει πολλές δυνατότητες ψυχαγωγίας, γυμναστικής και αθλητισμού και αποτελεί μια επιλογή επένδυσης με ανταποδοτικά οφέλη. Επίσης, στην περιοχή συναντάς κινηματογράφους, μοντέρνες μπουτίκ, εστιατόρια για κάθε γούστο και προϋπολογισμό, μπαρ, έντονη υπαίθρια ζωή και μία από τις μεγαλύτερες μαρίνες κατά μήκος της ακτής.

Προσβασιμότητα: Η Γλυφάδα συνδέεται καλά με το κέντρο της πόλης και την ακτή με το μετρό, το τραμ και τα λεωφορεία και απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας γρήγορη απόδραση στα νησιά και 35 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο.

Επενδυτική δυναμική: Η Γλυφάδα ήταν πάντα ελκυστική για τους επενδυτές σε ακίνητα και με το νέο έργο ανακατασκευής του Ελληνικού, είναι έτοιμο να βιώσει μια ισχυρή άνοδο των τιμών των ακινήτων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UJKG - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 425.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή