Δυάρι πρώτος όροφος, Όρμος Αγίου Ιωάννου Τήνου, Τήνος

Τήνος
  • € 295.000
  • 2
  • 69
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Τήνος, σε ένα παραθαλάσσιο ,εντός οικισμού συγκρότημα , δυο αυτόνομες ,εφαπτόμενες κατοικίες ( οριζόντιες ιδιοκτησίες) ,26τμ και 43τμ (2006) .
Βρίσκονται σε δεσπόζουσα θέση στον οικισμό , κυριολεκτικά πάνω από τη θάλασσα .Προσφέρουν τη δυνατότητα συνένωσης και δημιουργίας μιας άνετης κατοικίας ,69τμ.
Πρόκειται για μια άριστη κατασκευή ,για ιδιόχρηση , σχολαστικά συντηρημένη ,μερικώς εξοπλισμένη ,με τις βασικές ηλεκτρικές συσκευές.
Έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με την παραδοσιακή αισθητική, με ξύλινη επένδυση στην οροφή, μαρμάρινα υπέρθυρα και ξύλινα κουφώματα, με διπλά τζάμια .
Εξωτερικά διαθέτουν δύο άνετες βεράντες ,λίγα μέτρα από μια βραχώδη ακτή. Η απόλαυση της θάλασσας με όλες τις αισθήσεις , η αύρα των κυμάτων, η δυνατότητα της θέασης
ακόμη και του βυθού, αποτελούν χαρακτηριστικά που σπάνια συναντώνται, δίνοντας την αίσθηση της αποκλειστικής σχέσης με το υδάτινο στοιχείο . Η θέα πλούσια ,ανεμπόδιστη και
απολαυστική προς το απέραντο Αιγαίο , τα διερχόμενα πλοία και τα γειτονικά νησιά. Το σύνολο ολοκληρώνουν ,οι δυο απαραίτητες θέσεις στάθμευσης.
Ένα σπουδαίο επενδυτικό ακίνητο, ιδανικό για ιδιόχρηση αλλά και τουριστική αξιοποίηση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1668616 - 24/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
69 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 295.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή