• € 45.000
  • Όχι
  • 100
  • 1
Περιγραφή
Κωδικός αγγελίας: 2-197 - Θεσσαλονίκη Δήμος Ανάληψη ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιχείρηση (Σουπερμάρκετ | Mini Market). - Τιμή: 45.000 €
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ-ΜΑΝΑΒΙΚΟ
Θεσσαλονίκης μ.μποτσαρη,σε κομβικό σημείο έντονης επιχειρηματικής δραστηριότητας πωλείται έτοιμη και κερδοφόρα επιχείρηση εν λειτουργία με μεγάλο πελατολόγιο φυσικό και ηλεκτρονικό πρώτο στην κατάταξη κριτικών μαζί με  τους προμηθευτές που θα είναι πάντα δίπλα σας. Μέσα στην τιμή συμπεριλαμβάνεται όλος ο σταθερός εξοπλισμός του καταστήματος που απαιτεί μια τέτοια επιχείρηση(γραφεία, πάγκοι κλιματιστικό, ψυγεία ,καταψύκτες, κλπ. σχεδόν καινούρια),αυτοκίνητο van mercedes (σε αρίστη κατάσταση) όπως επίσης και όλο το υπάρχον εμπόρευμα. Η τοποθεσία είναι εξαιρετική-κεντρική μπροστά από 2 στάσεις αστικών λεοφωρειων. και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει μεγάλη υπεραξία, καθώς βρίσκεται λίγα μέτρα από την μελλοντική στάση του μετρό και η γειτονιά θα έχει καθημερινή κυκλοφορία πεζών και έντονη προβολή. 
Το κατάστημα είναι μίνι μάρκετ με κινητήριο άξονα το κομμάτι της μαναβικής σε όλο το φάσμα.100 τ.μ. με διπλή γυάλινη βιτρίνα βοηθητικός χωρος 70τ.μ αρκετά μεγάλο πεζοδρόμιο για εκμετάλλευση.


Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2-197 - 29/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Εμπορική δραστηριότητα | χωρίς τείχη
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 45.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή