• € 160.000
  • 3.200
Περιγραφή
Αναζητάτε έναν μαγικό τόπο δίπλα στη θάλασσα για την επόμενη επένδυση ή τη δημιουργία της ονειρεμένης σας καλοκαιρινής κατοικίας;
Σας παρουσιάζουμε μια μοναδική ευκαιρία στην καρδιά της φύσης, στην περιοχή Κρυονέρι, κοντά στην Ιερισσό Χαλκιδικής.
Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό, επίπεδο και γωνιακό αγροτεμάχιο, ακριβώς πάνω στο κύμα, με άμεση πρόσβαση (μπροστά) σε παραλία, μόλις 10 μέτρα από τη θάλασσα.

Η τοποθεσία είναι ιδανική για εκείνους που ονειρεύονται μια ήσυχη απόδραση στη φύση, με δυνατότητα για τουριστική εκμετάλλευση, επένδυση ή ακόμα και αγροτική χρήση. Ενώ το αγροτεμάχιο δεν είναι άρτιο, η Momentum Real Estate σας προσφέρει προηγμένες λύσεις κατασκευής, από οικονομικά και απλά καλοκαιρινά σπίτια μέχρι πολυτελείς βίλες από κοντέινερ, προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις, για να απολαύσετε τη ζωή στον παράδεισο, όλο το χρόνο.

Η τιμή για αυτό το μοναδικό κομμάτι της ελληνικής γης είναι €140.000, προσφέροντας μια εξαιρετική ευκαιρία για όποιον επιθυμεί να επενδύσει σε ένα μέρος με ανεξάντλητο φυσικό κάλλος.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 2371 200 123, μέσω email στο info@momentum-estate.com ή επισκεφθείτε το website μας https://www.momentum-estate.com/.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
892462 - 10/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
3.200 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή