Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Πύλος
  • € 220.000
  • 31.000
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2023
Περιγραφή
Έκταση 31στρεμμάτων, αμπελώνας, ελαιώνας και σπιτάκι 62τμ

Επίπεδη έκταση 31στρεμμάτων , το μεγαλύτερο μέρος αποτελεί αμπελώνας Κορινθιακής μαύρης σταφίδας, διατείθενται ακόμα περίπου 100 παραγωγικά ελαιόδεντρα καθώς και αποθήκη 62τμ. Το ακίνητο βρίσκεται στην άκρη του χωριού Αραπόλακα, υπάρχει ηλεκτρισμός χαμηλής στάθμης, πρόσβαση από άσφαλτο. Μία μοναδική επιλογή για αγροτικές δραστηριότητες.

Περιοχή:
Η Αραπόλακα είναι ένα μικρό, ήσυχο χωριό κοντά στην Καλλιθέα όπου βρίσκει κανείς καφενεία, εστιατόρια, φαρμακείο κα. Το χωριό βρίσκεται 12χλμ από την Πύλο όπου διατείθενται όλες οι παροχές. 10′ ως τα κοντινότερα γήπεδα γκολφ, 35χλμ. από το αεροδρόμιο Καλαμάτας.

Τι να επισκεφθώ:

Γύρω από την Αραπόλακα μπορείτε να επισκεφθείτε μεγάλη ποικιλία ιστορικών μνημείων, όπως το παλάτι του Νέστορα, το κάστρο της Πύλου, τα αρχαιολογικό μουσείο της Πύλου κ.α. Στην περιοχή υπάρχουν πολλές και όμορφες παραλίες όπως η Βοϊδοκοιλιά. Για εκείνους που αγαπούν τη φύση, να πάτε στους καταρράκτες της Σχινόλακκας και το Πολυλίμνιο, στη λιμνοθάλασσα όπου μπορείτε να παρατηρήσετε σπάνια είδη πτηνών και χαμαιλέοντες.

Πως μπορώ να αγοράσω:

Ο αγοραστής επιλέγει ένα λογιστή, με την επίδειξη του διαβατηρίου θα του εκδοθεί Ελληνικό ΑΦΜ, χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ, το διαβατήριο και οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ο αγοραστής ανοίγει Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας κατευθύνουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Ποια είναι τα έξοδά μου:

Αξία αγοράς

Εφορία 3,03%

Συμβολαιογράφος 2%

Υποθηκοφυλακείο 0,7%

Δικηγόρος 400€

Πολιτικός Μηχανικός 400€

Μεσιτικό γραφείο 4% + ΦΠΑ
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
2065
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
31.000 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή