Γκαρσονιέρα Κέντρο, Κέντρο, Καμένα Βούρλα

Καμένα ΒούρλαΚέντρο
  • € 115.000
  • 2
  • 42
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή

Κωδικός ακινήτου 65877

ΠΩΛΕΙΤΑΙ στην παραλία των Καμένων Βούρλων, κατά αποκλειστικότητα. νεόδμητο διαμέρισμα στον 1ου ορόφου συνολικής επιφάνειας 42 τ.μ. μόνο 60 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα και μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2010 και διαθέτει θέρμανση με κλιματισμό, θέα στη θάλασσα, συρόμενα κουφώματα αλουμινίου με σίτες και διπλά τζάμια, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενη ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο και συναγερμό. Το κτίριο επιπλέον διαθέτει ανελκυστήρα και ανοιχτή θέση στάθμευσης. Εχει απόσταση από την πόλη της Λαμίας 37χλμ. και απόσταση από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος 180χλμ.

Και λίγα λόγια για το κτίριο…

Ο σκελετός του κτιρίου είναι με οπλισμένο σκυρόδεμα κατηγορίας C 20-25 και σιδήρου S500 με πιστοποίηση ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9000. Οι εξωτερικές τοιχοποιίες ειναι διπλές δρομικές οπτοπλίνθοδομές και ενδιάμεσα τοποθετημένη μόνωση απο γραφιτούχο αυτοσβενύμενο διογκωμένο πολυστερένιο. Οι εσωτερικές τοιχοποιίες είναι οπτοπλινθοδομές δρομικές κι έχουν πάχος 0.10μ.
Επίσης τα επιχρίσματα είναι τριπτά τριών στρώσεων. Τα δάπεδα έχουν επίστρωση με πλακίδιο πορσελανάτο Α’ διαλογής. Τα εξωτερικά κουφώματα, είναι υαλοστάσια απο αλουμίνιο ( ηλεκτροστατικής βαφής ) με δίπλα υαλοπετάσματα και τα εξώφυλλα είναι ηλεκτρικά ρολά αλουμινίου με μόνωση. Η κύρια είσοδος, έχει κλειδαριά ασφαλείας με κλείδωμα πέντε σημείων.
Στην κουζίνα, έχουν τοποθετηθεί ερμάρια πολυτελείας τύπου εφαρμογής και νεροχύτης stainless steel με πρώτης ποιότητας μίκτη.

Τα ηλεκτρικά πληρούν τις προδιαγραφές της ΔΕΗ κι ο αριθμός από πρίζες ρεύματος, τηλεφώνου και τηλεόρασης( δορυφορική), είναι επαρκής. Όλες οι πρίζες είναι τύπου Legrand- Cariva. Επίσης υπάρχει και ρελέ διαφυγής.

Επίσης, το κτίριο διαθέτει και εγκατάσταση συναγερμού με παγίδες σε όλα τα ανοίγματα με ανιχνευτή κίνησης.

Το κάθε διαμέρισμα διαθέτει ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, αυτόνομους ηλεκτρικούς θερμοπομπούς και κλιματιστικά Α ενεργειακής κλάσεως.

Όσον αφορά τους χρωματισμούς, έχουν χρησιμοποιηθεί πλαστικά χρώματα σπατουλαριστά, υδροχρώματα και κατα περίπτωση ελαιοχρώματα.

Ο ανελκυστήρας, είναι υδραυλικός με αυτόματες πόρτες, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Τιμή: 115.000 €

Πληροφορίες 22350 23999

Η θέση του ακινήτου στο χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση του παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε τα site μας
www.dom-realestate.gr
www.dom-realestate.com
www.dom-realestate.gr/booking
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
65877 - 23/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
42 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 115.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, σόμπα
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή