Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΤαύροςΤαύρος
  • € 295.000
  • 5+
  • 250
  • 3
Περιγραφή
Αποκλειστικά από το γραφείο μας παρουσιάζουμε ένα εκπληκτικό ακίνητο στην αναπτυσσόμενη περιοχή του Ταύρου, ένα κτίριο πολλαπλών ορόφων που εκπέμπει φινέτσα και αρχιτεκτονική αρμονία. Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, καθιστώντας το ιδανικό για όσους αναζητούν έναν χώρο άνεσης και κομψότητας.
Το ακίνητο, με συνολικό εμβαδόν 250 τ.μ., αποτελείται από τρία επίπεδα που διακρίνονται χαρακτηριστικά σε ισόγειο, πρώτο και δεύτερο. Με 5 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, 3 λειτουργικές κουζίνες και 3 πανέμορφα σαλόνια, προσφέρει έναν χώρο που ενσωματώνει άριστα την άνεση για μια πολυμελή οικογένεια και την δυνατότητα εκμετάλευσης του ενός εκ των τριών ιδιοκτησιών.
Η μερική ανακαίνιση του ακινήτου το 2022 αναδεικνύει την κλασική αρχιτεκτονική του, ενώ οι πρόσφατες προσθήκες αποτυπώνουν τη φρεσκάδα και τη φινέτσα του. Η θέρμανση με φυσικό αέριο εξασφαλίζει την ιδανική θερμοκρασία, ενώ τα κουφώματα αλουμινίου και τα ξύλινα με διπλά τζάμια συμβάλλουν στην ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης (Ενεργειακό Πιστοποιητικό: Κατηγορία Ζ).
Οι εσωτερικοί χώροι διακοσμούνται με πλακάκια, μάρμαρο και μωσαϊκό, προσδίδοντας προσωπικότητα και ζεστασιά. Το νεοκλασικό ύφος δίνει στον χώρο εξαιρετικό χαρακτήρα, ενώ ο κήπος προσφέρει έναν ιδανικό χώρο χαλάρωσης.
Με τιμή πώλησης €295.000, το ακίνητο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για όσους επιζητούν την άριστη ποιότητα ζωής και την πολυτέλεια σε ένα από τα πιο επιθυμητά μέρη του Ταύρου KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
886020 - 25/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
250 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 295.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1965
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή