Μονοκατοικία βίλα, νέα, 363 τμ, Κέντρο, Άγιος Νικόλαος

Άγιος Νικόλαος
  • € 1.850.000
  • 5+
  • 363
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Η Villa είναι μια ολοκαίνουργια, μοντέρνα βίλα, κατασκευής 2016 .Η κομψή και πολυτελής κατοικία βρίσκεται σε προνομιακό σημείο, στην πλαγιά ενός λόφου λίγο έξω από την όμορφη πόλη του Αγίου Νικολάου.
Ο χώρος
Η Villa μπορεί να φιλοξενήσει έως 11 άτομα σε 5 υπνοδωμάτια και προσφέρει διάφορες εγκαταστάσεις, σύγχρονες συσκευές και κομψούς εσωτερικούς χώρους για να εξασφαλίσετε μια άνετη διαμονή. Η Villa διαθέτει εξωτερική περιοχή 270 τ.μ., με καλοδιατηρημένο κήπο στο γκαζόν, τεράστια πισίνα, χώρο μπάρμπεκιου και εξωτερική σάουνα .

Η Villa έχει εσωτερικό χώρο 307 τ.μ. και είναι χτισμένη σε δύο επίπεδα. Το ισόγειο αποτελείται από έναν ανοιχτό χώρο με μεγάλα ανοίγματα που επιτρέπουν τον ήλιο στο σπίτι , έχουν θέα στην πισίνα και τον κήπο και προσφέρουν εκπληκτική θέα στον κόλπο Mirabello, τη νησί των Αγίων Παντών και τα βουνά Sitia. Το σαλόνι διαθέτει τζάκι, δύο καθιστικά με άνετους καναπέδες και έξυπνη τηλεόραση. Ακριβώς δίπλα είναι η τραπεζαρία, μια όμορφη κουζίνα εξοπλισμένη με μια σειρά από σύγχρονες συσκευές, όπου μπορείτε να ετοιμάσετε πρωινό ή δείπνο για τους αγαπημένους σας. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν επίσης δύο υπνοδωμάτια (που μπορούν να συνδεθούν με ένα διπλό) που μοιράζονται ένα μπάνιο ντους και ένα υπνοδωμάτιο με τρία μονά κρεβάτια ιδιωτικό μπάνιο με μπάνιο με μπανιέρα.

Στον επάνω όροφο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια. Κάθε ένα διαθέτει ένα υπέρδιπλο κρεβάτι, ντουλάπα-δωμάτιο και δικό του μπάνιο με μπανιέρα με τζακούζι. Αυτά τα δωμάτια έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη επιπλωμένη βεράντα με καταπληκτική θέα στη θάλασσα και το λιμάνι του Αγίου Νικολάου!

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση και κλιματισμό.

Η βίλα βρίσκεται σε μια πλαγιά λόφου στα προάστια της γραφικής πόλης του Αγίου Νικολάου και προσφέρει εκπληκτική θέα στον κόλπο Mirabello και στα βουνά Sitia.

Η ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα 68 τ.μ. σας καλωσορίζει για να δροσιστείτε κατά τη διάρκεια μιας ζεστής καλοκαιρινής μέρας, ενώ υπάρχουν μοντέρνες και άνετες ξαπλώστρες , αν αυτό δεν είναι αρκετό για να σας κάνει να χαλαρώσετε, μπορείτε επίσης να περάσετε λίγο χρόνο στην υπαίθρια σάουνα που σίγουρα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε από το άγχος και να αναζωογονηθείτε!

Έξω από το κύριο σαλόνι υπάρχει μια ευρύχωρη επιπλωμένη βεράντα και μια σκιερή τραπεζαρία με μπάρμπεκιου και φούρνο, ένα ιδανικό μέρος για να βρεθείτε με τους φίλους ή την οικογένειά σας και να απολαύσετε ένα σπιτικό δείπνο κάτω από τα αστέρια.

Η Villa περιβάλλεται από κήπο γκαζόν 270 τ.μ. με τοπικά δέντρα και λουλούδια, ενώ στον επάνω όροφο θα βρείτε μια ευρύχωρη επιπλωμένη βεράντα που έχει θέα στην πισίνα και τον κήπο.

Για όσους προτιμούν να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα, η παραλία της Χαβανία απέχει μόλις 500 μέτρα από τη βίλα.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8007
☎️ 210 6812500
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
17550 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
363 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.850.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2016
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή