Ρετιρέ Νίκαια, Άσπρα Χώματα, Νίκαια

ΝίκαιαΝίκαια
  • € 140.000
    € 150.000(-6,7%)
  • 3
  • 63
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το Μεσιτικό Γραφείο ZN Properties εξαιρετικό οροφοδιάμερισμα Γ' ορόφου εμβαδού Ε=63,08 τμ στο Γήπεδο της Προοδευτικής.

Πρόκειται για ένα πλήρως ριζικά ανακαινισμένο διαμέρισμα στο οποίο ανοίγοντας την πόρτα συναντάμε έναν μεγάλο φωτεινό και ενιαίο χώρο καθιστικού - κουζίνας με ωραία αύρα και ενέργεια. Το καθιστικό διαθέτει τζάκι και χωρίζεται από την κουζίνα με πάσο δημιουργώντας έτσι έναν μοντέρνο τόνο στο χώρο. Η κουζίνα είναι λειτουργική αφού έχει αρκετά ντουλάπια.
Στη συνέχεια, οδηγούμαστε στα δύο υπνοδωμάτια, τα οποία διαθέτουν ντουλάπες, είναι λειτουργικά, φωτεινά και ψηλοτάβανα. Τέλος, υπάρχει το μπάνιο το οποίο διαθέτει παράθυρο και παραμένει ευρύχωρο και μετά την εγκατάσταση του πλυντηρίου.

Τα κουφώματα είναι αλουμινίου, διαθέτει πόρτα ασφαλείας, ηλιακό θερμοσίφωνα, η θέρμανση είναι αυτόνομη πετρελαίου, υπάρχει ασανσέρ, τα κοινόχρηστα είναι ελάχιστα. Είναι διαμπερές, φωτεινό καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας, διαμπερές και πολύ λειτουργικό.

Η θέα είναι μοναδική αφού βλέπεις κυριολεκτικά την Ακρόπολη και το γήπεδο, έχει ανοιχτωσιά, βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο στη Νίκαια απέχει μόλις 5' από το Νοσοκομείο Νίκαιας, υπάρχει κοντά στάση λεωφορείου, είναι κοντά στην αγορά, σε σχολεία, απέχει 5' από το Σταθμό Μετρό Κορυδαλλλός, 7' από το Σταθμό Μετρό Νίκαιας και 10' από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε καλή πολυκατοικία με 3 μόλις διαμερίσματα και πολύ καλή επικοινωνία. Φυσικά είναι ιδανική για οικογένειες με παιδάκια, με κατοικίδια, για νέα ζευγάρια και ανθρώπους που αναζητούν ένα όμορφο και άνετο διαμέρισμα.

Τιμή: €140.000. ZN Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2111177946, email: zoinakirealestate@gmail.com, website: www.znproperties.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
866939 - 11/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
63 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 140.000
κοινόχρηστα
€ 5/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή