Τριάρι Παχιανά, Κέντρο, Χανιά

ΧανιάΠαχιανά
  • € 142.000
  • 4
  • 105
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή

Πελεκαπίνα, κοντά στο ΣΥΝΚΑ στη Γογονή, ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα 1ου ορόφου 105 τ.μ.
Αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, μεγάλο χώρο για το σαλόνι και την τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο και αποθήκη για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Έχει δικό του κήπο και θέση στάθμευσης στην είσοδο.
Όλα τα δωμάτια είναι μεγάλα, ευάερα και φωτεινά καθώς διαθέτουν παράθυρα και μπαλκονόπορτες που επιτρέπουν το φυσικό φως να εισέρχεται στον χώρο. Επίσης έχει θέα σε πάρκο κι αυτό δημιουργεί ένα ήρεμο και χαλαρωτικό περιβάλλον.
Είναι κατασκευασμένο το 1986 και χρήζει ανακαίνισης η κουζίνα, το μπάνιο και τα κουφώματα. Τα πατώματα είναι από μάρμαρο και είναι σε άριστη κατάσταση.
Έχει εγκατάσταση για αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου που εξυπηρετεί αυτό και άλλο ένα διαμερίσματα, δίνοντας μια επιπλέον ευελιξία στην θέρμανση του χώρου.
Με πολλές δυνατότητες διαρρύθμισης των εσωτερικών χώρων, το διαμέρισμα προσφέρει την ευκαιρία να δημιουργήσετε τον ιδανικό χώρο σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.
Βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά, σε κοντινή απόσταση από νηπιαγωγείο, δημοτικό σχολείο και σούπερ μάρκετ, το διαμέρισμα είναι ιδανικό για μια οικογένεια που αναζητά έναν άνετο και ασφαλή χώρο για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Επιπλέον, η κοντινή απόσταση από το κέντρο των Χανίων (μόλις 2 χλμ) και την παραλία της Νέας Χώρας (μόλις 1,5 χλμ)κάνουν το διαμέρισμα ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια ήρεμη ζωή κοντά στο κέντρο
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2777 - 19/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
105 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 142.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1986
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή