Γραφείο προς Ενοικίαση

Ιλίσια
  • € 1.000/μήνα
  • 80
  • 1
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2024
Περιγραφή
Εξαιρετικός επαγγελματικός χώρος ιδανικός για Ιατρείο ή Γραφείο. Βρίσκεται σε καλοδιατηρημένο κτίριο της δεκαετίας του 1960 και έχει μόλις ανακαινισθεί πλήρως το 2021. Είναι στην περιοχή του Χίλτον-Ιλίσια πολύ κοντά στο Ευγενίδιο και τα υπόλοιπα νοσοκομεία της περιοχής και με άμεση πρόσβαση στο Σταθμό του Μετρό Μ. Μουσικής.
Το ακίνητο βρίσκεται στον 2ο όροφο και είναι 80τμ. Αποτελείται από χολ εισόδου και χώρο υποδοχής/αναμονής, έχει 3 χωριστούς χώρους γραφείων καθώς και μικρή κουζίνα και 1 πλήρες μπάνιο. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν κλιματισμό σε όλους τους χώρους κεντρική θέρμανση με Φυσικό Αέριο, πόρτα ασφαλείας και υποδομή για συναγερμό, δομημένη καλωδίωση και δίκτυα rack, τηλεφωνικό κέντρο κλπ. Επίσης έχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πατάρι και αποθήκη στο υπόγειο 3.5τμ.

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
UR1058
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Γραφείο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
80 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Καλωδιαμένο
Countertop
Πόρτα ασφαλείας
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1960
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή