Μονοκατοικία βίλα, Χρήζει ανακαίνισης, 379 τμ, Κάτω Σούνιο, Σούνιο

Σούνιο
  • € 1.330.000
  • 5+
  • 379
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Αν ονειρεύεστε ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα αυτή η μεζονέτα η οποια βρισκεται σε ενα οικοπεδο 4025τμ θα μπορούσε να είναι το επόμενο απόκτημά σας!
Αυτή η ΥΠΕΡΟΧΗ βιλα, βρίσκεται στην τοποθεσία κατω Σουνιο (κοντα στην παραλια Αλη Πασα ) και αποτελείται από 3 επίπεδα συνολικής επιφάνειας 300 τμ. Στο πρώτο επίπεδο μπορεί να αποτελέσει εντελώς ξεχωριστή κατοικία. Στο επιπεδο αυτό συναντάμε ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι και θέα τον ομορφο κηπο, μια ανοιχτή κουζίνα, 1 άνετο υπνοδωμάτια, ένα λουτρό . Το επίπεδο αυτο έχει ανεξάρτητη εισοδο ενω συνδέεται με το υπολοιπο σπίτι με εξωτερική σκάλα. Έχει μία μεγάλη πλακόστρωτη αυλή με κηπο, με νότιο προσανατολισμό απόλυτα προστατευμενη απο τα θερινά μελτεμια. Το δεύτερο επίπεδο, έχει ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι ειδικη κατασκευη, κουζινα με εντοιχισμενα ντουλαπια (μασιφ-δρυς), τραπεζαρία και WC ξένων. Εδω βρίσκεται η κύρια είσοδος του σπιτιού, απεριόριστη θέα τον κηπο. Επισης εχει δυο υπνοδωματια μεγαλα με δικο τους μπανιο. Το τρίτο επίπεδο περιλαμβάνει 1 υπνοδωμάτιο , μπάνιο, και ένα φαρδύ μπαλκόνι με απεριόριστη θέα στη θάλασσα. Το Master bedroom έχει δικό του μπάνιο, 2 μπαλκονοπορτες και ενα μεγαλο παραθυρο που προσφέρουν πανοραμική θέα στη θαλασσα.Το ακίνητο έχει κατασκευαστεί το 1994 (Η διακοσμηση και τα αρχιτεκτονικα στοιχεια της εποχης ) Διαθέτει επιπλέον αποθήκη, θεσεις παρκινγκ, πηγαδι, και δικη του γεωτρηση.
Τοποθεσία:Η Ποσειδωνία (ή Κάτω Ποσειδωνία) είναι οικισμός στην Νοτιοανατολική Αττικη .Απέχει 59 χιλιόμετρα από την Αθήνα μέσω των Μεσογείων (GR-89), και 72 χιλιόμετρα μέσω της παραλιακής Λεωφόρου Σουνίου (GR-91). Ακόμα, απέχει 4 χιλιόμετρα από την πόλη του Λαυρίου, και 5 χιλιόμετρα από το τουριστικό θέρετρο του Σουνίου. «Σπίτι» του αρχαίου ναού του Ποσειδώνα, το Σούνιο είναι ένα μαγευτικό σκηνικό, που φημίζεται για τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα του στα νότια άκρη Αθηναϊκής Ριβιέρας.Η Ποσειδωνία υπήρξε κατά την αρχαιότητα σπουδαίος οικισμός και πρωτεύουσα του Αρχαίου Δήμου Σουνιέων. Σώζονται μάλιστα η Αρχαία Αγορά του Δήμου, στη συμβολή των οδών Ποσειδώνος και Αγίου Στυλιανού. Ακόμα, διάσπαρτες βρίσκονται πολλές αρχαιότητες στην περιοχή, και στο "Βουνό του Μιχάλη", λόφος που βρίσκεται στα βορειοδυτικά της Ποσειδωνίας. Τέλος, σώζονται κατά μήκος των ακτών του όρμου Πασά πολυβολεία από την κατοχή.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Το Σούνιο είναι μια ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή που συνδυάζει το καταπράσινο πευκοδάσος με το γαλάζιο του Αιγαίου. Ιδανικό για όσους απολαμβάνουν πραγματικά να είναι σε αρμονία με τη φύση.
Προσβασιμότητα: Το Σούνιο συνδέεται με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών μέσω ενός νέου αυτοκινητόδρομου που κάνει πολύ εύκολη την οδήγηση των 45 χλμ απόσταση. Είναι επίσης μόλις 7 χιλιόμετρα μακριά από το Λαύριο, ένα ζωντανό λιμάνι με καφέ, παραθαλάσσιες ταβέρνες, ψαροταβέρνες και σούπερ μάρκετ.
Επενδυτική δυναμική: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6352669 - 15/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
379 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.330.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1994
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή